xcounter
#

Система PUHU від ASELSAN: сучасний засіб радіотехнічної розвідки

Портативна система радіопеленгації PUHU
Портативна система радіопеленгації PUHU
633

Турецька компанія ASELSAN розробила лінійку засобів радіотехнічної розвідки, куди входить і портативна система радіопеленгації PUHU.

Турецька компанія ASELSAN є одним з визнаних світових лідерів на ринку засобів радіоелектронної боротьби. При розробці своїх нових технологічних рішень компанія завжди враховує досвід їх застосування в реальних бойових умовах.

PUHU
Портативна система радіопеленгації PUHU призначена для високоточного виявлення, визначення місця розташування і моніторингу ліній бойового зв'язку певного діапазону.

На сучасному полі бою існує безліч невидимих загроз, для боротьби з якими необхідний цілий комплекс різноманітних засобів. З розвитком і поширенням цифрових технологій постійно збільшується і кількість ліній зв'язку в рамках бойового простору.

Читайте також: Українські ракети від ДержККБ "Луч" отримає Катар: турецька компанія ASELSAN виграла контракт на поставку бойових модулів Serdar

В умовах мінливої тактичної обстановки бійцям потрібні ефективні засоби радіотехнічної розвідки - стаціонарні, мобільні та портативні - які дозволять їм стежити за ситуацією і оперативно реагувати на дії противника.

ASELSAN розробила лінійку засобів радіотехнічної розвідки, куди входить і портативна система радіопеленгації PUHU. Вона призначена для високоточного виявлення, визначення місця розташування і моніторингу ліній бойового зв'язку певного діапазону.

Легка й компактна, система оснащена сучасними алгоритмами обробки сигналів, а користувач отримує всю необхідну інформацію про стан електромагнітного спектра у конкретному сегменті частотного діапазону.

Крім того, система оснащена засобами для фіксації, обробки та аналізу даних і їх передачі абонентам у зручному для використання форматі.

ASELSAN пропонує своїм замовникам необхідну технічну підтримку протягом усього життєвого циклу поставлених виробів. При цьому всі роботи здійснюються на першу вимогу замовника та на високому якісному рівні.

Крім надання послуг технічного супроводу компанія проводить і підготовку місцевих фахівців. Це необхідно для того, щоб більша частина робіт з технічного обслуговування відповідної техніки могла здійснюватись безпосередньо в місцях, де ця техніка базується чи використовується.

У центрі уваги компанії ASELSAN завжди були потреби й вимоги її замовників на місцях. Компанія постійно вкладає кошти в розвиток своєї закордонної інфраструктури із розробки, виробництва та технічної підтримки, що дає їй змогу оперативно реагувати на запити своїх замовників по всьому світу.

Саме тому діяльність компанії ASELSAN UKRAINE LLC охоплює не тільки сферу спільного виробництва, але й і послуги з технічного обслуговування своєї продукції в Україні.

Читайте також: Лінійка засобів радіоелектронного придушення від ASELSAN: комплексний захист від різних загроз