xcounter
#

Оголошено збір коштів на БПЛА "Гор" для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ

1724
БПЛА "Гор" / Фото: Airlogix
БПЛА "Гор" / Фото: Airlogix

БПЛА "Гор" значно підсилить наших військових, допоможе у боротьбі з російськими окупантами та врятує численні життя, в тому числі мирних жителів прифронтових міст, які страждають від російської агресії

Українські військові, які експлуатують БПЛА "Гор" на передовій, підкреслюють його стійкість та здатність протистояти системам радіоелектронної боротьби російських окупантів.

Розвідувальна Рота 3 ОШБр наразі гостро потребує такого безпілотника. Підтримайте наших військових в цій важливій справі!

Defense Express

БПЛА "Гор" розробив український стартап Airlogix. Безпілотник призначений для ведення розвідки та спостереження, оснащений як нічними, так і денними камерами, а також перевіреною на полі бою системою зв’язку.

Характеристики:

  • Час польоту - 2-2,5 години;
  • Дальність польоту - 150 км;
  • Радіус зв'язку - 30-40 км;
  • Максимальна висота - до 3500 м.

Зараз триває збір коштів на 2 борти та наземну станцію БпАК "Гор" для Розвідувальної Роти 3 ОШБр.

Долучайтеся до збору коштів БФ "Незалежна" – боріться за вільний світ та демократичне майбутнє!

Благодійний фонд "Незалежна" надає оперативну та актуальну допомогу військовослужбовцям та цивільному населенню в зоні бойових дій. Волонтери фонду підсилили понад 35 підрозділів, закупивши та відремонтувавши автомобілі та іншу військову техніку, а також поставивши дрони, амуніцію, медичні й лікарські засоби та техніку за потребою військових. Особисто доставляють допомогу на позиції й в місця запиту, підтверджують звітами.

Детальніше за посиланням: @nezalezhna.foundation.

Збір коштів: 5 675 832 грн

Реквізити

Ви можете зробити свій внесок у благодійну кампанію або ви можете приєднатися до командного збору і відкрити власний невеликий збір коштів на суму, яка вам підходить.

Для цього потрібно написати повідомлення на сторінку фонду "Незалежна" в Instagram @nezalezhna.foundation.

Долучайтеся до збору! Ми непереможні, коли обʼєднані!

Читайте також: Скільки треба, щоб зробити розвідувальний БПЛА для ЗСУ, і які є нюанси