xcounter
#

"Ми створюємо передові розробки для української армії" - директор UADEFENSE Дмитро Люлін

1668
"Ми створюємо передові розробки для української армії" - директор UADEFENSE Дмитро Люлін

У лютому 2020 року компанія UADEFENSE стала офіційним учасником оборонного сектору України в галузі розробки й інтеграції оборонних рішень. Її діяльність буде логічним продовженням роботи оборонного департаменту компанії Everest, який за роки існування став важливим виконавцем на ринку військових технологій у сфері автоматизації, інформатизації й зв’язку.

Про цілі, конкурентів і результати компанії ми поговорили з директором UADEFENSE Дмитром ЛЮЛІНИМ.

– Дмитре, розкажіть, будь ласка, з чим пов’язана поява нової компанії?

Читайте також: В Україні з’явилася нова оборонна компанія UADEFENSE

– Створення UADEFENSE безпосередньо пов’язане з оборонним департаментом компанії Everest, який ми заснували у 2015 році, зважаючи на актуальні потреби українських військових у якісному захищеному зв’язку. Тоді завдяки досвіду і професійній компетенції спеціалістів компанії ми опанували напрям розробки й виробництва телекомунікаційного обладнання військового призначення.

Дмитро ЛЮЛІН, директор компанії UADEFENSE:

Отримавши позитивні результати, ми вирішили продовжити розвивати інші напрями: зайнялися інтеграцією обладнання світових брендів в українські зразки, розробкою документації на переобладнання засобами зв’язку військової техніки. Враховуючи досвід наших спеціалістів і потенціал компанії в цілому, ми створили власний R&D центр, завдяки якому можемо запропонувати інноваційні розробки, які будуть конкурентоспроможними на зовнішніх ринках.

Протягом цих років робота нашого оборонного підрозділу вийшла на новий рівень, ми напрацювали низку якісних рішень і продуктів. Зрештою стало зрозуміло, що наш потенціал вже вийшов за межі діяльності одного лише підрозділу, тому було прийнято рішення виділити оборонний напрям компанії Everest в окремий самостійний бізнес. Так в Україні з’явилася нова компанія – UADEFENSE.

Повна версія статті
доступна передплатникам

Щоб отримати доступ, необхідно зареєструватись на сайті та обрати варіант передплати.

РЕЄСТРАЦІЯ
Я вже зареєстрований передплатник. Увійти