xcounter
#

​ДП "Завод 410 цивільної авіації" збільшує обсяги робіт

2249
Черговий Ан-26 ПС ЗСУ прилетів на капітальний ремнт на ДП "Завод 410 ЦА"  / Фото: ДП "Завод 410 ЦА"
Черговий Ан-26 ПС ЗСУ прилетів на капітальний ремнт на ДП "Завод 410 ЦА" / Фото: ДП "Завод 410 ЦА"

На підприємстві стрімко зростає обсяг роботи. За січень-серпень 2021 року він виріс у 5 разів, у порівняні з усім минулим роком. Якщо порівнювати успіхи з 2019 роком, цей показник виріс на 40%

Як повідомляють на офіційній сторінці у фейсбук, черговий Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України прилетів на підприємство для оцінки технічного стану та проведення капітального ремонту. Зараз на заводі ведуться роботи над 5 літаками ЗСУ, з яких 3 для Повітряних сил.

ДП
Один з транспортних літаків в цеху ДП "Завод 410 цивільної авіації"

На підприємстві відзначають, що для ДП "Завод 410 ЦА" кожен відремонтований літак є гордістю, а пріоритетом роботи — виконання своїх обов’язків перед замовниками та працівниками.

Читайте також: На ДП "Завод 410 ЦА" ремонтують одразу вісім літаків (фото)
ДП
Ан-26 морської авіації ВМСУ прибув на ремонт восени 2020 року

Раніше директор ДП "Завод 410 ЦА" Олександр Пащенко закликав відмовитися від російських компонентів у літакобудуванні.

"Для мене дійсно незрозуміло, чому ми сьогодні не відмовилися від класичного алюмінію марки Д-16 російського виробництва у всіх його модифікаціях. Конструкційні матеріали можна було б дійсно замістити. Вони доступні. Крім того, ми не є критично залежними від того, що вони виробляються в РФ. Ситуація незрозуміла. Я вважаю, що від Росії необхідно йти подалі", - заявив Олександр Пащенко в інтерв’ю Security Talks.

ДП
Директор ДП "Завод 410 ЦА" Олександр Пащенко

ДП "Завод 410 цивільної авіації" — державне підприємство авіаційної промисловості України, розташоване в Києві. Підприємство здійснює діагностику, ремонт, технічне обслуговування, переобладнання та модернізацію літаків і вертольотів.

ДП
Другий Ан-26 морської авіації ВМСУ, що прибув на ремонт на "410 ЦА" у січні 2021 року

Державне підприємство входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України.

Читайте також: Ремонт літаків "Антонов" для ЗСУ та інозамовників: на "410 ЦА" детально розповіли про свої чисельні замовлення