xcounter
#

ЗСУ уже знищують рашистів швидше, аніж вони встигають перекидати резерви на фронт (фото)

87037
БМП-2, що стала трофеєм ЗСУ після чергового розгрому рашистів, фото - Генеральний штаб ЗСУ
БМП-2, що стала трофеєм ЗСУ після чергового розгрому рашистів, фото - Генеральний штаб ЗСУ

Схоже, ворог уже має ситуацію, коли в нього уже не вистачає готових воювати солдат

Бійці 79-ої Миколаївської бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України успішно знищив черговий підрозділ орків, шо намагався атакувати позиції наших захисників.

Генеральний штаб ЗСУ про це сповістив на своїй сторінці у Facebook. Автори повідомлення при цьому додали декілька фотографій, які яскравіше розкривають картину чергового погрому військ рашистів.

Читайте також: РФ хоче "поповнити" парк бронетехніки ЗСУ розконсервованими БМП-1

Наприклад, в кадрі фігурує пошкоджена БМП-2, що напевне стала трофеєм ЗСУ.

За декількома ознаками можемо стверджувати, що цю БМП-2 рашисти буквально недавно зняли зі зберігання. Фарба на корпусі вицвіла, знак "О" нанесено абияк, не під трафарет. Зовні на носовій частині прикріплена саперна лопатка з іржавим заступом, і очевидно, що не встигло пройти достатньо часу, щоб орки здогадались зняти цей предмет як зайвий.

БМП-2 рашистів, що напевне була знята зі зберігання, фото - Генеральний штаб ЗСУ

Окрема цікава історія "намальовується" з квитком на поїзд, який знайшли у вбитого орка. Раз цьому орку видали окремий проїздний квиток за повною вартістю проїзду в Чебаркуль, де багато військових частин, замість відправити одразу групу військовослужбовців, значить у ворога виникли проблеми, щоб знаходити достатню кількість солдат, вмотивованих і далі воювати проти України.

Квиток в один кінець, знайдений в утилізованого окупанта

Чебаркуль знаходиться в Чєлябінскій області, за Уралом. Утилізований орк прибув дещо більше тижня тому. І схоже, стільки ж часу знадобилось рашистам, щоб перекинути чергове "поповнення", яке було утилізоване в боях проти ЗСУ.

І так отримуємо висновок – Збройні Сили України уже знищують ворога швидше, аніж росіяни встигають перекидати свої резерви на фронт.

"Нутрощі" БМП-2, котра стала трофеєм ЗСУ після чергового розгрому рашистів, фото - Генеральний штаб ЗСУ
Читайте також: Німеччина готується передати Україні батарею PzH 2000 – ЗМІ