xcounter
#

ЗСУ розтрощать залізницю з окупованого Криму, щоб рашисти не могли отримати резерви

6428
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Якщо це вдасться, оборона армії РФ на лівобережній частині Херсонщині буде суттєво ослаблена

У своєму зведенні про підсумки доби 23 вересня 2022 року Оперативне командування "Південь" зазначило зокрема таке – "Нами проведено підготовчу роботу щодо виявлення пунктів управління, місць зосередження ворожого озброєння та техніки, встановлення місць підтягування резерву, в тому числі і залізницею з напрямку тимчасово окупованого Криму. Над цими об’єктами встановлюється вогневий контроль".

Іншими словами – ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ готуються бити по залізничним магістралям, які йдуть від тимчасово окупованого Криму по лівобережній частині Херсонської області, що поки лишається під окупацією армії РФ.

Читайте також: На півдні ворог зміг сформувати дві потужні тактичні групи з 14 БТГр, а на Харківщині спалює резерви
Російський ешелон з Т-62 в тимчасово окупованому Криму, вересень 2022 року, зображення з відкритих джерел

Скільки може тривати вогнева кампанія Збройних Сил України по остаточному знищенню залізничних магістралей, що досі лишаються під контролем окупанта – сказати складно. Але чим активніше наші війська битимуть по ворожим комунікаціям, тим менш стабільною буде оборона орків по правий берег Дніпра на Херсонщині.

The New York Times пише, що Путін начебто особисто заборонив армії РФ відійти від Херсону та покинути правобережну частину області з тим, щоб зберегти війська і техніку для створення лінії оборони на лівому березі Дніпра. З цього прямо випливає, що російські генерали все ж сподіваються відступити та збудувати нову лінію оборони на Херсонщині. І ЗСУ вже роблять все можливе, щоб завадити реалізації такого наміру ворога.

M270 ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Рашисти "обвішали" Т-62 динамічним захистом замість "мангалів", але до "серії" ще далеко