xcounter
#

ЗСУ готують плацдарм для звільнення Півдня України: які об’єкти рашистів знищено цього разу

6419
ЗСУ готуються вигнати окупантів з Херсонської області
ЗСУ готуються вигнати окупантів з Херсонської області

Після злочинних ударів рашистів по мирних об’єктах у Вінниці, ЗСУ відповідають знищенням російських військових об’єктів

Українські військові знищили чергові об’єкти російської окупаційної армії на Херсонщині. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Південь".

Так, зазначається, що підрозділами ЗСУ було завдано чотири влучних удари по позиціях російських військових на Миколаївщині. У результаті успішних дій було знищення пункт управління та склад боєприпасів ворога у Снігурівському та Баштанському районах.

Читайте також: Сотні мільйонів доларів на попіл: скільки РФ втратила від тотальних ударів HIMARS по складах боєприпасів - у грошах та часі

Загалом в ОК "Південь" зауважують, що на території Херсонської області тривають бойові дії: "Багато населених пунктів на межі знищення. Кожен день від вибухів і обстрілів страждають мирні жителі, на мінах підривається худоба, знищується вціліла раніше інфраструктура, горять поля з пшеницею та ліси".

Крім того, зазначається, що спостерігається збільшення кількості техніки та російських військових.

Можна сказати, що удари ЗСУ по військових об’єктах рашистів стали відповіддю на цинічний та підступний удар рашистських "Калібрів" по цивільних об’єктах у Вінниці.

Читайте також: Рашисти зізналися, ударів по яких об’єктах з РСЗВ HIMARS вони бояться найбільше