xcounter
#

З’явилося перше відео з камери дрона-камікадзе Switchblade : бійці ССО нищать окупантів

100712
З’явилося перше відео з камери дрона-камікадзе Switchblade : бійці ССО нищать окупантів

Ці дрони-камікадзе знищили вже не одну ворожу ціль у руках бійців ССО

Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ публікує нове відео із застосуванням дрона-камікадзе по позиціях ворога.

"Оператори ССО України розвинули навички з володіння ще одним видом новітнього озброєння. Прикладом цього є чергове знищення ворожого танку разом із живою силою противника", – зазначається у повідомленні.

Читайте також: Чому "молодші" Switchblade вже нищать рашистів, а "старші" ніяк не долетять в ЗСУ: факти без "зрад" та "перемог"

"Сюжет" із застосуванням баражуючого боєприпасу був наступний: рашисти на одній з позицій спокійно сиділи на броні свого танка та розпивали спиртне.

Бійці ССО, які побачили такий "подарунок", зреагували миттєво – дрон-камікадзе спрацював на "відмінно" – за даними Командування ССО, дрон влучив у танк та знищив два екіпажі ворога.

"Дане відео вперше публікується на широкий загал, але варто відзначити, що бойове застосування БПЛА-камікадзе є сталою практикою для ССО України під час війни з російськими загарбниками", – зазначають у Командуванні ССО.

У кінці відео у титрах в ССО натякають, який саме дрон-камікадзе було застосовано проти ворога – йдеться про американські Switchblade, які Україна повинна була отримати у рамках військової допомоги від США і які, як знову ж таки як натякають у ССО, вже ефективно нищать окупантів на передовій.

Читайте також: Баражуючі боєприпаси Switchblade для України: гарна пара до Javelin для "піджарки" ворогів