xcounter
#

Збройні Сили України відпрацьовують нову тактику застосування Bayraktar TB2 та "Джевелінів"

2751
Пуск ракети комплексу Javelin, фото з відкритих джерел
Пуск ракети комплексу Javelin, фото з відкритих джерел

Такі вправи були частиною широкомасштабних маневрів на полігоні "Широкий Лан"

Збройні Сили України провели на полігоні "Широкий лан" інструкторсько-методичне заняття, провідна тема якого – відпрацювання нової тактики застосування безпілотних комплексів Bayraktar TB2 та протитанкових ракетних систем Javelin у бойових умовах, в умовах ночі та поганої видимості.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України із посиланням на Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенанта Валерія Залужного.

Читайте також: ​Bayraktar TB2 ВМСУ вилетів на чергування під час навчань армії та флоту США у Чорному морі
Безпілотник Bayraktar TB2 Збройних Сил України, фото ілюстративне

Відзначається, що інструкторсько-методичне заняття на полігоні “Широкий лан” відбувається в рамках підбиття підсумків діяльності Збройних Сил України за 2021 рік.

При цьому воєнно-політичне керівництво України ставить перед собою завдання "сформувати єдині погляди на організацію та проведення заходів підготовки військ у 2022 навчальному році", з урахуванням досвіду Збройних сил України та наших країн-партнерів.

Пара винищувачів Су-27 Повітряних Сил, що прикривали небо над "Широким ланом", фото - прес-служба Генерального штабу ЗСУ

Як свідчать фото, прикріплені до повідомлення прес-служби Генерального штабу ЗСУ, під час маневрів на "Широкому лані" Збройні Сили України відпрацьовували застосування усіх можливих родів військ та засобів ураження.

Зокрема, "в об’єктив" потрапили літаки Су-27 тактичної авіації Повітряних Сил, розрахунки реактивної артилерії та піхотинці, що відпрацьовували ведення бою за допомогою системи Lazertag.

Можливо, цим фото прес-служба Генерального штабу хотіла натякнути на той рівень інтенсивності бойових дій, до яких уже готуються Збройні Сили України
Читайте також: ЗСУ має повне право використовувати Bayraktar TB2 так, як вважає за потрібне - Халук Байрактар