xcounter
#

Завод імені Малишева відправив ЗСУ чергову партію модернізованих танків БМ "Булат" (фото)

7719
Відновлені на Заводі імені Малишева танки БМ "Булат" / Фото: "Укроборонпром"
Відновлені на Заводі імені Малишева танки БМ "Булат" / Фото: "Укроборонпром"

Відремонтовані та модернізовані машини надійшли в один з підрозділів, що зараз знаходиться з зони проведення операції Об’єднаних сил

Відзначається, що українськи танки (схоже, що мова йде про чергові два ОБТ) пройшли повне відновлення всіх систем, заміну ряду детелей та оснащення новими засобами звязку та навігації.

Також, за схемою подібною тій, що використовується в виробництві Т-64 зразка 2017 року, оновленим "Булатам" модернізували системи прицілювання та спостереження.

Читайте також: Незабаром танки, БМП та БТР ЗСУ можуть отримати надсучасні оптико-прицільні станції українського виробництва (відео)
БМ

"Булати" пройшли ремонт і складання за повним технологічним циклом. В танках встановлені нові засоби зв’язку і навігаційна апаратура, замінені деякі деталі", – відзначив директор ДП "Завод імені В.О. Малишева" Василь Крилас.

Модернізовані бойові машини були ретельно перевірені на полігоні. Так, був здійснений пробіг танків на дистанцію у 100 км та пройшли бойові стрільби зі штатного озброєння.

БМ

"Після проходження модернізації танки стали більш сучасними з покращеною координацією зв’язку, приладами прицілювання та системою спостереження. Наші фахівці вже приступили до ремонту наступної партії "Булатів" для наших військових", – повідомив Василь Крилас.

Нагадаємо, у липні цього року ЗІМ вже відвантажив представникам Збройних сил кілька одиниць відновлених БМ "Булат". Крім того, в червні та серпні цього року Міноборони намагалося провести тендер на ремонт 10 двигунів 5ТДФ-М5ТДФ-М для танків цієї моделі.

Читайте також: Завод імені Малишева та ХБТЗ розробляють новий варіант модернізації основного танка ЗСУ – Т-64БМ2