xcounter
#

З дрона показали, що залишилось від села Олександрівка поблизу Херсону

16227
З дрона показали, що залишилось від села Олександрівка поблизу Херсону

Бої за Олександрівку на Херсонщині йшли цілий місяць

Селище Олександрівка, яке знаходиться на березі Дніпровської затоки за 30 кілометрів на захід від Херсону повністю зруйноване.

До вторгнення рашистів у ньому проживало 2,5 тисячі осіб. Про бої за це селище повідомлялось увесь квітень, а зараз, судячи з усього або вже звільнено, або знаходиться у так званій "сірій зоні".

Читайте також: Стала відома кількість та райони, де рашистські AWACS А-50 баражують: на скільки вони бачать вглиб України

На відео важко знайти хоча б один вцілілий будинок, а від цілих кварталів залишились лише фундаменти. Також видно рештки знищеної техніки, яка була знищена під час боїв за селище. А також наїжджені колії, які ведуть до фермерського господарства, яке скоріш за все стало опорним пунктом рашистів.

Нагадаємо, що 24-25 квітня стало відомо про успішний контрнаступ Збройних Сил України на Херсонському напрямі, тоді було повідомлено про звільнення 8 населених пунктів.

Читайте також: Чому не підірвали мости з Криму, про розмінування Чонгару та що відбувалось у перші дні вторгнення РФ на Півдні - Serg Marco
ТЕГИ Війна