xcounter
#

Вкрай обнадійливі фото з фронту: ЗСУ у Балаклії та паніка у рашистів

6218
Фото на момент публікації вже розповсюджено, зокрема УНІАН
Фото на момент публікації вже розповсюджено, зокрема УНІАН

Збройні Сили України продовжують звільнення української землі від окупантів

Контрнаступ ЗСУ у напрямку Балаклії розвивається і робить це доволі успішно. За останню добу у мережі з'явились та активно ширяться вкрай показові фото та відео від самих українських бійців, попри прохання українського військового командування їх не поширювати.

Але "шила у мішку" не сховаєш, особливо враховуючи те, що ці світлини вже облетіли не тільки всі Telegram-канали, були верифіковані та геолоковані, а вже спричинили справжню паніку у рашистів, яка триває ще з вечора 6 вересня.

Читайте також: Рашисти використали зенітки часів Сталіна, щоб "відбитись" від ЗСУ на Харківщині (фото)

Зокрема на головному фото - стела на в'їзді до українського міста Балаклія. В цей же час, на Telegram-каналах рашиських пропагандонів відчувається справжній відчай, який намагались загасити активним використанням однотипних повідомлень з одного "темника" навіть без перероблення.

Як пишуть самі рашисти, у Балаклії оточено підрозділи "Росгвардії" - СОБРу, нібито з Самари та Башкирії. Маємо нагадати, що СОБР - це "спеціальні загони швидкого реагування", фактично поліцейський "спецназ", головне призначення якого - боротьба з організованою злочинністю.

Тобто це підрозділи, які не мають штатного важкого озброєння та навичок загальновійськового бою. Їх використання у ролі "піхоти", а головне дійсних причин Кремля "затикати діри" в обороні такими підрозділами, вже багато про що говорить.

У будь-якому випадку, рашиські "воєнкори" вже повідомляють, що ці підрозділи перестали виходити на зв'язок. Інші - говорять про "оперативне оточення" Балаклії.

Водночас з боку Генерального штабу ЗСУ жодних повідомлень про будь-які наступальні дії на цьому напрямі не повідомляється. Через що можемо лише приєднатися до прохання не поширювати відео та фото з місця подій, а тим більше не робити далекосяжних висновків та "малювати мапи" блискавичних проривів оборони окупантів.

Читайте також: РФ вже ж таки озброює Іран винищувачами Су-35: бартер за дрони, звідки літаки та кому це дійсно загрожує