xcounter
#

В зоні ООС пройшли нові маневри: до бою готові самохідні гармати "Гвоздика"

1915
САУ належить до складу 24 окремої механізованої бригади
САУ належить до складу 24 окремої механізованої бригади

Українські артилеристи постійно підтримують високу бойову готовність

В районі проведення операції Об’єднаних сил відбулись заняття розрахунків самохідних артилерійських гармат 2С1 "Гвоздика".

Ці САУ належать до складу артилерійських підрозділів 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Навчання відбувались у районах відведення важкої техніки та озброєння, пише АрміяInform.

Читайте також: В зоні ООС відбулись навчання бронетанкової бригади ЗСУ
Самохідні гармати 2С1 "Гвоздіка" на марші, фото - прес-служба 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила

Наприклад, один із епізоді навчань гармаші 24 ОМБр за таким сценарієм: виїзд чергової батареї по тривозі, зайняття "району очікування", висування на вогневу позицію для виконання ураження цілі.

"У нас є всі необхідні сили та засоби для ефективного вогневого ураження та знищення ворога. Наші машини постійно обслуговуються та у будь-який момент готові до застосування, а особовий склад безперервно тренується і підтримує на високому рівні свої професійні навички. Хлопці постійно готові до виконання поставленого вогневого завдання", – наголошує прес-служба 24 ОМБр.

Розрахунок самохідної гармати 2С1 "Гвоздіка" готується до стрільби фото - прес-служба 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила

Об’єднані сили ЗСУ регулярно проводять навчання артилерійських підрозділів в зоні проведення ООС.Наприклад, Defense Express розповідало, що 4 серпня цього року на одному із полігонів у зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) відбулись навчання розрахунків реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) БМ-21 "Град". Ці РСЗВ належали до складу артилерії 28 окремої гірсько-штурмової бригади.

Ці маневри реактивної артилерії відбулись на тлі того, що росіяни на Сході України й далі накопичують важке озброєння всупереч усім домовленостям
Читайте також: Українські "Мста-С" вперше за рік вийшли на стрільби: що зараз із цими САУ