xcounter
#
В Польщі оголосили про початок підготовки до проведення оборонної виставки MSPO 2020

В Польщі оголосили про початок підготовки до проведення оборонної виставки MSPO 2020

COVID-19 не завадить проведенню заходу
361

Правління виставкового центру Targi Kielce, де традиційно проводиться Міжнародна виставка оборонної промисловості MSPO, оприлюднило офіційну заяву в якій підтверджується, що запланований на вересень захід, не зважаючи на обмеження, що пов’язані з пандемією COVID-19, відбудеться в заплановані терміни, але триватиме не чотири дні, а три

Підставою для рішення про початок підготовки до проведення виставки стала заява прем'єр-міністра уряду Республіки Польща Матеуша Моравецького про те, що державний інтегратор польської оборонної промисловості державна компанія Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ) візьме участь у виставці і традиційно буде стратегічним партнером цього заходу.

Defense Express, MSPO, Targi Kielce
"Ми щиро раді, що отримали заяву польського прем'єр-міністра Матеуша Моравецького від 9 липня 2020 року щодо участі польської групи озброєнь PGZ у міжнародній виставці оборонної промисловості, що відбудеться у виставковому центрі Targi Kielce в період з 8 по 10 вересня 2020 року. Це оголошення дозволило безперешкодно розпочати діяльність з підготовки експозиції без будь-яких перешкод і таким чином підготуватися до осіннього виставкового сезону. Міжнародна виставка оборонної промисловості, що відбуватиметься цього року - це триденна подія, а не чотириденна виставка, як це було раніше", - йдеться в офіційній заяві правління виставкового центру Targi Kielce.

В правлінні виставкового центру стверджують, що всі заходи в рамках виставки пройдуть з дотриманням усіх необхідних запобіжних заходів, що пов’язані з недопущенням розповсюдження COVID-19, а також ведених в зв’язку з цим польським урядом правил та норм.

Читайте також: ​Збройні Сили України провели масштабні навчання із застосуванням новітньої зброї (відео)
Defense Express, MSPO, Targi Kielce

"Ми заявляємо, що всі урядові інструкції щодо безпеки експозиції будуть належним чином виконані. Ми дотримувались максимальної професійної опіки та поведінки і навіть пішли на більші обмеження, порівняно з діючими гігієнічними правилами та нормами. Спільно з Польською палатою виставкової промисловості ми розробили правила та норми санітарної безпеки, для забезпечення добробуту наших клієнтів, а також працівників. Виконуючи Постанову Ради Міністрів від 29 травня 2020 року, яка дає можливість організовувати ярмарки, конгреси, семінари та конференції, починаючи з 6 червня 2020 року, за умови обов'язкового дотримання всіх запобіжних заходів, передбачених керівництвом головного санітарного інспектора, ми переходимо до їх повного виконання. підготовка до експозиції", - говориться в заяві правління Targi Kielce.

Цього року Міжнародна виставка оборонної промисловості MSPO 2020 пройде в період з 08 по 10 вересня. Організатори заявили, що намір взяти участь у виставці вже підтвердили такі всесвітньо відомі компанії як MBDA, IAI - Israel Aerospace Industries, Elbit Systems, Rafael, Rheinmetall, Nammo, Boeing, Honeywell, Raytheon and Kongsberg.

Defense Express, MSPO, Targi Kielce

Участь у заході планють взяти і ряд українських компаній. Раніше йшла мова про розгортання об’єднаного стенду підприємств, що входять до складу ДК «Укроборонпром». Цього року, як і минулого, координатором і організатором стенду є ДП СЗТФ «Прогрес».

Країною-лідером, що розгорне на заході власну національну виставку, на MSPO-2020 буде Великобританія.

Довідка Defense Express:

Починаючи з 2004 року виставку MSPO супроводжували національні виставки інших країн. До цього часу на майданчику в Кельце країнами-лідерами виступали та представили свої військові потенціали Німеччина, Франція, Ізраїль, США (двічі), Швеція, країни Вишеградської групи та Великобританія, Туреччина, Південна Корея.

Минулорічна виставка MSPO 2019 стала однією з найбільших за всю історію її існування – експозиція була розгорнута на площі у понад 27 тис кв.м (у 2018 - 27, 526). У виставці взяли участь 610 компаній (у 2018 - 625) з 31 країни світу (у 2018 - 32), таких, як: Австралія, Австрія, Бельгія, Бразилія, Білорусь, Великобританія, Чехія, Данія, Фінляндія, Франція, Іспанія, Ізраїль, Італія, Канада, Литва, Норвегія, Німеччина, Нідерланди, Південно-Африканська Республіка, Польща, Португалія, Словаччина, США, Сінгапур, Швеція, Швейцарія, Таїланд, Тайвань, Туреччина, Україна і Південна Корея. У заході взяли участь 303 польські компанії.

Defense Express, MSPO, Targi Kielce
Країною-лідером на MSPO-2019 були Сполучені Штати Америки

У 2019 році на виставці в Кельцах вперше брала участь Бразилія. Україну на виставці MSPO 2019 представляли 13 провідних оборонних компаній різних форм власності.

За даними організаторів, минулого року виставку відвідали 58 іноземних офіційних делегацій із 49 країн світу та понад 30,5 тис відвідувачів.

Традиційно брали участь у виставці MSPO 2019 і українські компанії.

Довідка Defense Express:

Об’єднаний стенд підприємств, що входять до складу ДК «Укроборонпром», на заході розгортається щорічно з 2014 року. До цього часу у виставці брали участь лише окремі українські приватні підприємства, серед яких Науково-виробниче підприємство «Аеротехніка-МЛТ», Науково-виробниче приватне підприємство «Спаринг-Віст Центр», а також Інформаційно-консалтингова компанія Діфенс Експрес.

Традиційно окремий стенд на виставці MSPO-2019 мала Інформаційно-консалтингова компанія Діфенс Експрес, яка є інформаційним партнером Міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO з 2013 року. Слід зазначити, що всі приватні учасники MSPO-2019 з України є членами ГС "Ліга оборонних підприємств України".

Організатори запрошують усіх зацікавлених відвідати 28-му Міжнародну оборонну виставку MSPO-2020, яка з 08 по 10 вересня ц.р. пройде в м. Кельце у виставковому центрі Targi Kielce.

Читайте також: Чому Україна виявилась неготовою до війни з Росією