xcounter
#

"Укроборонпром" офіційно призначив нового президента ДП "Антонов"

1040
Айварас Абромавичус та Олександр Лось
Айварас Абромавичус та Олександр Лось

Керівництво Концерну відзвітувало про офіційне призначення нового президента та вичерпання конфлікту з колишнім очільником ДП "Антонов" Олександром Донцем

Як повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром", 7 липня цього року генеральний директор Концерну Айварас Абромавичус своїм наказом призначив Олександра Лося президентом ДП "Антонов", який з 9 червня ц.р. обіймав посаду тимчасово виконуючого обов’язки президента підприємства.

Відзначається, що Олександр Лось працював на авіапідприємстві 18 років і за цей строк пройшов шлях від інженера до віцепрезидента з проектування. На думку нової команди Держконцерну, новопризначений президент зможе вибудувати прозорі процеси корпоративного управління, пришвидшить темпи авіабудування на підприємстві та зробить необхідні фінансові аудити, що потрібно для залучення іноземних інвестицій.

Читайте також: ​"Укроборонпром" націлився "віджати" "Мрію": під загрозою Antonov Airlines (документи)

При цьому в "Укроборонпромі" стверджують, що розв'язали усі проблемні питання з експрезидентом "Антонова" Олександром Донцем – "(Концерн) повною мірою виконав свої зобов’язання передбачені трудовим законодавством та контрактом". При цьому він начебто відкликав усі свої вимоги та позови. Однак сам Олександр Донець поки не прокоментував цю інформацію.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що Окружний адмінсуд Києва задовольнив клопотання Олександра Донця за його позовом про незаконність наказу Айвараса Абромавічуса від 9 червня 2020 року про припинення повноважень президента ДП "Антонов".

Читайте також: ​"Антонов" вимагає виходу з "Укроборонпрому": звернення авіабудівників до Зеленського