xcounter
#

Український виробник засобів зв'язку та комунікації оновлює виробничу базу

591
Український виробник засобів зв'язку та комунікації оновлює виробничу базу

На ТОВ «ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД» введено в експлуатацію новий верстат

На одеському підприємстві «ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД», який займається виробництвом засобів зв’язку та комунікації, у 2020 році введено в експлуатацію сучасний лазерний оптоволоконний верстат, призначений для механічної обробки різних матеріалів: вуглецева сталь, нержавіюча сталь, кольоровий метал, оцинкована пластина, метал з покриттям та ін.

Дана установка при обробці матеріалів дає вузький і чистий розріз, точність різу близько 0,01 мм. Інноваційні технології цього обладнання допускають товщину різання до 30 мм, залежно від матеріалу.

Читайте також: КШМ К-1450 від "Телекарт-Прилад" прийнято на озброєння ЗСУ (фото)
КШМ К-1450 на базі БТР-70КШ

Нагадаємо , ТОВ «ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД» є українським виробником засобів зв’язку та комунікації. За останні кілька років на озброєння ЗС України прийнято низка нових зразків ОВТ, серед яких командно штабні машини К-1450-03 на базі БМП-1КШ1, К-1450-01 на базі БТР-3, К-1450-02 на базі БТР-4, К-1450 на базі БТР-70КШ, які випускаються підприємством.

КЗЗА СКП-11

Крім того, в січні – лютому 2020 року "Комплекс засобів зв'язку та автоматизації стартового командного пункту "СКП-11"" (далі – КЗЗА "СКП-11"), розроблений та виготовлений, "ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД", пройшов підконтрольну експлуатацію в інтересах Повітряних сил ЗС України.

Читайте також: Стала відома перспектива оновленого стартового командного пункту СКП-11