xcounter
#

Українські Су-25 та Су-24М стали частіше нищити окупантів

27574
Українські Су-25 та Су-24М стали частіше нищити окупантів

Повітряні Сили ЗСУ продовжують нищити рашистів

Ударна авіація ПС ЗСУ збільшила кількість щоденних вильотів по ворожих складах боєприпасів, скупченнях озброєнь та військової техніки армії РФ. Так, як повідомляють у АрміяInform, з початку повномасштабної війни з РФ, ударна авіація ПС ЗСУ здійснила вже 1700 авіаударів по ворожих позиціях.

Су-25
Су-25

Речник Командування ПС ЗСУ Юрій Ігнат зауважив, що лише 12 липня ударна авіація ПС ЗСУ знищила склад боєприпасів російських військ на південно-бузькому напрямку. Крім того, Су-25 та Су-24М ліквідували до 30 одиниць техніки рашистських окупаційних військ на ізюмському та донецькому напрямках.

Читайте також: Чим відрізняються між собою ракети Х-22 та Х-32, якими рашисти били по Кременчуку та Сергіївці
Су-24М
Су-24М ПС ЗСУ під час пусків ракети Х-25МЛ / Фото: MilitaryAviationInUa

Таким чином, ударна авіація ПС ЗСУ стала частіше здійснювати авіанальоти по позиціях рашистів. Так, наприклад, ще 4 червня повідомлялося, що ударна авіація ПС ЗСУ здійснила понад 1000 авіанальотів з початку повномасштабної війни, тоді як трохи більше як через місяць ця цифра зросла до 1700.

Тобто, кількість щоденних авіанальотів приблизно зросла з 10-12 на день до 16 на 18 на день.

Раніше Defense Express розповідав про те, що міністерство оборони РФ продовжує у своїх заявах розповсюджувати фейки про знищену українську зброю. Наприклад, вони "знайшли" у ПС ЗСУ десятки штурмовиків Су-25 і "збивають" їх вже по третьому колу.

Читайте також: Рашисти формують "добровольчий батальйон" так, наче ЗСУ вже дійшли до Москви