xcounter
#

Українські Bayraktar TB2 Кремль "збиватиме" турецькими мандаринами

12019
Безпілотник Bayraktar TB2 Збройних Сил України, фото ілюстративне
Безпілотник Bayraktar TB2 Збройних Сил України, фото ілюстративне

Російські пропагандисти досі не можуть оговтатись від того, як Збройні Сили України ефективно "відпрацювали" по окупантам своїм ударним безпілотником

РФ із 29 жовтня призупинить імпорт мандаринів із Туреччини начебто із-за перевищення рівня концентрації пестицидів, пише російське видання РБК.

Російські урядовці заявляють, що тимчасова заборона на імпорт турецьких мандаринів начебто допоможе уникнути "масових неінфекційних отруєнь".

Читайте також: Росіяни визнають, що їх окупаційні війська на Донбасі безсилі проти Bayraktar TB2 ЗСУ
Безпілотник Bayraktar TB2 Збройних Сил України, фото ілюстративне

Хоча до цього моменту, протягом 2021 року РФ купила в Туреччині 285,2 тисяч тонн мандаринів вартістю майже 195 мільйонів доларів, і до цього моменту "масових отруєнь" росіян від турецьких цитрусових досі не спостерігалось. Втім, така "харчова" заборона співпала у часі з тим, що Збройні Сили України 26 жовтня цього року вперше застосували розвідувально-ударний комплекс Bayraktar TB2 проти російських окупаційних військ на Сході нашої країни.

З часу цього епізоду минуло уже дві доби, але російські пропагандисти досі не змогли оговтатись від цього епізоду.

Тому Кремль вирішив повторити епізод зразка 2015 року, коли заборона на імпорт турецьких помідорів була єдиною відповіддю на те, як F-16 ВПС Туреччини збили бомбардувальник Су-24М російських ВКС.

Bayraktar TB2 для Військово-Морських Сил України, фото ілюстративне
Читайте також: Миргородські авіатори провели випробування Су-27, модернізованого на заводі "Мігремонт"