xcounter
#

"Українська бронетехніка" веде переговори з Афганістаном про поставку своїх бронемашин та мінометів

10371
СБА "Варта" належить до класу MRAP
СБА "Варта" належить до класу MRAP

Силові структури Афганістану зацікавились можливостями придбання колісних бронеавтомобілів типу MRAP від українського виробника

В повідомленні прес-служби підприємства відзначається, що нещодавно приватне підприємство ТОВ "Конструкторсько-виробниче підприємство "Українська бронетехніка" відвідала делегація Національного управління безпеки Афганістану на чолі з першим заступником голови Національного управління безпеки Вахіді Назар Алі Ханом.

Представники Ісламської Республіки побажали детально ознайомитись з можливостями українського підприємства, зразками його військової продукції та провести перемовини щодо можливих постачань.

Читайте також: "Сьогодні ми вже набагато більше, аніж виробник броньованих авто" - Владислав Бельбас, ТОВ "КВП "Українська бронетехніка"
Варта
Делегація Національного управління безпеки Ісламської Республіки Афганістан під час відвідин КВП "Українська бронетехніка"

Як повідомили в прес-службі КВП "Українська бронетехніка", інтерес представників силових органів Афганістану викликали колісні броньовані машини з протимінним захистом, міномети та постріли до них, а також можливості підприємства в наданні ремонтних послуг різних видів бронетехніки.

Афганські представники та вітчизняний виробник, за результатами візиту, підписали відповідний протокол про наміри й визначили готовність до продовження процесу перемовин з постачання українських зразків озброєння та надання послуг.

бронетехніка
За останній рік КВП "Українська бронетехніка" відвідали делегації Сенегалу, Єгипту та Марокко

"Наші продукти справили неабияке враження на делегатів. Маємо надію, що незабаром буде закладено ще одну цеглину в україно-афганський торгівельний дім, і українська військова техніка і озброєння допомагатимуть афганським військовим у виконанні бойових завдань і забезпеченні безпеки держави", - відзначив перший заступник генерального директора компанії Дмитро Поляков.

СБА
СБА "Варта" та "Новатор"

Нагадаємо, КВП "Українська бронетехніка" найбільш відома як постачальник підрозділам НГУ та ЗСУ спеціалізованих бронеавтомобілів (СБА) "Варта" (належить до класу MRAP) та "Новатор".

міномет
Міномети 60- та 82-мм калібру та модернізована ЗУ-23-2

Також на підприємстві виготовляють міномети різних калібрів (120, 82 та 60 мм) та постріли до них й займаються модернізацію зенітної системи ЗУ-23-2.

Смерека
Прототип 120-мм мобільного мінометного комплексу "Смерека"

В останні кілька років компанія почала реалізацію й більш спеціалізованих та амбітних проектів. Серед таких можна виділити роботу над 120-мм мобільним мінометним комплексом, який створюється на базі СБА "Варта", або проекти з розробки перспективної середньої української БМП.

Читайте також: ​"Українська бронетехніка": розвінчання міфів про "Варту", можливості "Новатора" і розробка "Смереки" (відео)