xcounter
#

"Українська бронетехніка" передала Нацгвардії партію своїх нових машин з РЕБ

5324
Фото - "Українська бронетехніка"
Фото - "Українська бронетехніка"

"Новатор 2" був створений з урахуванням всіх вимог від Національної гвардії України

"Українська бронетехніка" на своєму акаунті у Facebook повідомила про передачу Національній гвардії України чергової партії їхніх нових бронемашин "Новатор-2" - йдеться про техніку, яка постачається одразу із засобами радіоелектронної боротьби, відеосюжет про ці машини також нещодавно оприлюднили в "Укрінформі" (відео нижче).

Як нагадує заступник генерального директора Микола Кузьма, "Українська бронетехніка" створювала свою нову версію "Новатора" відповідно до побажань Нацгвардії, і одним із завдань якраз було озброїти техніку засобами РЕБ, щоб передусім боротися із ворожими FPV-дронами.

Читайте також: "Новатор" пройшов випробування з модулем під 14,5-мм кулемет, і це цікава деталь

"Українська бронетехніка" постійно працює над удосконаленням нашої техніки. Ми збираємо аналітику від різних державних замовників, від користувачів і враховуємо її під час роботи над удосконаленням. Процес розробки – він постійний", - відзначив Кузьма.

Нагадаємо, що наприкінці липня "Українська бронетехніка" повідомляла про те, що їхній "Новатор-2" пройшов випробування з системою радіоелектронної боротьби від української компанії Kvertus.

Йдеться про систему AD KRAKEN COUNTER FPV F3 M50. Виробник бронемашин також заявляв, що окрім Нацгвардії, "Новатор-2" зацікавив й інші силові відомства.

Нагадаємо, що "Новатор-2" був вперше представлена восени 2023 року на виставці MSPO - детальніше про де, чим відрізняється ця машина від попередньої версії, Defense Express розповідав в окремому матеріалі.

Читайте також: В Польщі розкрили, скільки в них уже зараз є танків K2, та скільки мають поставити у 2024 та 2025 роках