xcounter
#

У рашистів мінус один цінний комплекс: HIMARS показує, що таке справжнє полювання

9970
Вогонь з HIMARS, фото U.S. Marines
Вогонь з HIMARS, фото U.S. Marines

Кадри успішної роботи ракетної системи HIMARS на полі бою

Поки рашисти намагаються вполювати HIMARS і "нищать" їх вже по третьому чи навіть четвертому колу, ЗСУ за допомогою цих ракетних систем нищать техніку російського окупаційного війська – чергові кадри ефективної роботи ракет GMLRS публікують Сили спеціальних операцій ЗСУ.

Як відзначається, цього разу рашисти втратили свою автоматизовану станцію постановки перешкод Р-330Ж на Донецькому напрямку. Оператори ССО спільно з підрозділами Сил оборони виявили російський комплекс РЕБ, що був "досить далеко за лінією зіткнення" і його було уражено влучним ударом з M142 HIMARS.

Читайте також: Як рашисти збирались "полювати на HIMARS" ракетами Х-29ТД, яких в реальності вистачило лише на ферму та міст

Російський "Житель" – дійсно доволі цінна ціль для нас, і з початку повномасштабного вторгнення це буде щонайменше восьма система, знищена чи пошкоджена нашими військовими.

До речі, це не останній "Житель", знищений протягом останнього часу – раніше цей комплекс успішно "демілітаризували" спільно бійці 92-ї окремої механізованої бригади та 40-ї окремої артилерійської бригади.

Ще одне знищення російського "Жителя" на відео з 2:41

І якщо вже говорити про відео вище, то крім роботи по Р-330Ж "Житель", там є низка й інших цікавих кадрів зі знищення російських систем.

Зокрема, за останній час було знищено три ЗРК "Тор", одну РЛС "Зоопарк", транспортну машину до ЗРК "Бук", паливозаправник та станцію Р-934БМВ комплексу "Борисоглебск-2".

Читайте також: Окупанти пропустили пункт "сховати свою станцію ​Р-330Ж" і тепер вона "не жилєц"