xcounter
#

У Польщі показали ще декілька Leopard 2A4 ЗСУ на відновленні: беруть навіть важко понівечені машини

11178
У Польщі показали ще декілька Leopard 2A4 ЗСУ на відновленні: беруть навіть важко понівечені машини

Відновлення уражених машин означає те, що вони повернуться на фронт і продовжать допомагати ЗСУ звільняти українську землю

У Polska Grupa Zbrojeniowa повідомили, що перші танки Збройних Сил України Leopard 2A4 прибули на підприємство для ремонту.

На оприлюднених фото зафіксовано декілька машин із різним станом пошкодження, які вже на бронетанковому заводі у Zakłady Mechaniczne "Bumar-Łabędy".

Читайте також: Рашисти "уронили" один зі своїх безпілотників неподалік від авіабази в Таганрозі

Саме це підприємство у Польщі є головним бронетанковим підприємством країни й не тільки ремонтує Leopard 2A4, а й проводить їх модернізацію до Leopard 2PL. Також "Bumar-Łabędy" займається ремонтом та модернізацію радянської техніки.

Водночас, скоріш за все, мова йде про ті самі машини, про які 22 липня повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак. Як мінімум один танк та трал мають однакові позначки.

Але увагу на нових світлинах можливо приділити фото на якому на задньому плані можливо помітити танк, який зазнав доволі важких ушкоджень. Зокрема не проглядається башта, яка могла бути знята для транспортування на іншому тралі.

Попри це його все одно доставили на підприємство, що може говорити про можливість відновлення навіть настільки пошкоджених машин. У крайньому випадку, вона може стати донором запасних частин.

Зазначимо, що наразі вирішено питання з ремонтом танків Leopard 2A4, але питання із Leopard 2A6 поки відкрите, бо поки уряди Німеччини та Польщі не можуть узгодити питання вартості ремонту. Але зрештою ремонт цих машин цілком може реалізувати німецькі оборонні підприємства - KMW та Rheinmetall. При цьому останній, враховуючи плани компанії максимально швидко відрити підприємство в Україні, пішов максимально ефективним шляхом.

Читайте також: ЗСУ успішно порушили логістику армії РФ на півдні: склади знищено, шляхи подвозу обмежені