xcounter
#

Ще мінус один літак у рашистів: при посадці на аеродромі "Бельбек" пілот не зміг посадити літак (відео)

23546
Ще мінус один літак у рашистів: при посадці на аеродромі "Бельбек" пілот не зміг посадити літак (відео)

На авіабазі "Бельбек" штатно базується 38-й винищувальний авіаполк так званих "ВКС" РФ

До окупованого Криму знову завітала "бавовна", на цей раз у районі аеродрому "Бельбек", що на північ від Севастополя. А принесли її самі рашисти.

У мережі вже з'явилась велика кількість фото та відео з місця подій, а також версія від рашистів - літак при виконанні посадки викотився зі смуги та розбився.

Читайте також: Новий рівень для ракет "повітря-повітря": озброїти винищувач модульною "ноу-хау" спробує Boeing

В цілому місце, де відбувається пожежа орієнтовно збігається з торцем злітної посадкової смуги аеродрому на якому базується авіація так званих "ВКС" РФ, зокрема літаки Су-30СМ2 та Су-27 38-го винищувального авіаполку РФ. Але зараз на цьому аеродромі можуть базуватися й інші машини та підрозділи.

Цікаво, що до цього, буквально за 20 хвилин, ті ж самі рашиські канали повідомили про "успішне знищення БПЛА".

Згодом з'явилось і відео з останніми хвилинами "польоту" рашиського літака. На жаль якість відео не дає можливості ідентифікувати машину.

Водночас вкрай дивно виглядає ситуація, коли літаку може не вистачити 3 км смуги, а саме така довжина злітно-посадкової смуги авіабази "Бельбек". Але схоже, якщо вірити у версію, що це була посадка, то пілот саджав літак фактично на останній третині смуги. Цілком можливо, що машину було пошкоджено, що і стало причиною такого виконання посадки.

Можливо, попри офіційну версію, це якраз був зліт, який завершився аварією через технічну несправність. Також, попри "офіціоз", що льотчик катапультувався, на відео не видно роботи катапульти, але це може бути пов'язано з низькою якістю відео. У будь-якому випадку, у рашистів черговий "мінус" у літаках.

Читайте також: ЗСУ зайшли в Лиман, точаться жорстокі бої – міноборони РФ розповідає про черговий "жест доброї волі"
ТЕГИ Війна