xcounter
#

У Німеччині натякнули, що в країні скоро закінчиться зброя для ЗСУ

9890
У Німеччині натякнули, що в країні скоро закінчиться зброя для ЗСУ

Поки ЗСУ очікують на зенітні танки Gepard, у Німеччини кажуть про те, що в них закінчуються резерви для посилення ЗСУ

Міністр оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт наголосила на тому, що її країна і надалі хоче продовжувати підтримувати Україну, але натякнула на те, що резервів на таку підтримку у Німеччині вже майже немає. Про це йдеться у повідомленні видання Welt.

самохідна артилерійська установка pzh 2000
САУ PzH 2000, фото ілюстративне

"Україна може розраховувати на те, що Німеччина й надалі підтримуватиме її в майбутньому", – зазначила міністр оборони Німеччини під час свого візиту до французько-німецької бригади в місті Мюльгайм сьогодні, 19 липня.

Читайте також: Німеччина знайшла причину не відправляти Україні 40-річні бронетранспортери Fuchs

Німецькі новітні снаряди SMArt 155 нищать окупантів

Вона акцентувала на своїх довірливих та конструктивних відносинах з міністром оборони України Олексієм Резніковим і наголосила на передачу Україні гаубиць PzH 2000.

бронетранспортер німеччина
Німеччина знайшла привід не відправляти ЗСУ сорокарічні бронетранспортери

Разом з тим, Ламбрехт натякнула на те, що зброя для ЗСУ у Німеччини скоро може закінчитися зовсім: "У нас залишилося мало можливостей для передачі зброї з Бундесверу, я чітко заявляю про це і мій колега про це також знає".

Раніше Defense Express розповідав про те, що бійці ЗСУ розпочали навчання на зенітних самохідних установках Gepard, водночас чи передасть Німеччина ці машини до кінця липня наразі невідомо.

Читайте також: ЗСУ першими у світі тестують новітню зброю: скільки техніки рашистів було знищено крутими снарядами з Німеччини