xcounter
#

Туреччина хоче масово озброїти свою армію роботизованими платформами усіх класів

934
"Роботизоване майбутнє" армії Туреччини, ілюстративне фото з відкритих джерел
"Роботизоване майбутнє" армії Туреччини, ілюстративне фото з відкритих джерел

Туреччина продовжує озброювати своє військо сучасними системами зброї, на черзі – низка роботизованих платформ різних класів

Турецька оборонна промисловість буде серійно виробляти низку наземних бойових безпілотних платформ легкого, середнього та важкого класів для власних силових відомств. Так, у вівторок, 9 листопада, в офісі турецької оборонної компанії FNSS Defence Systems була підписана угода про серійне виробництво таких машин.

Читайте також: У Туреччині розпочали виробництво винищувача TF-X, в якому будуть агрегати від українських підприємств

Як відмітив голова Управління оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір, турецькі фахівці створили лінійку прототипів наземних бойових платформ різних розмірів та вантажності.

"Наша мета – вселяти страх у противника, забезпечувати армію технологічними розробками, які дозволяють мінімізувати втрати, залишатися невидимими та завдавати ворогу максимальної шкоди", – зазначив Ісмаїл Демір.

Наразі відомо, що Управління оборонної промисловості Туреччини домовилося про серійне виробництво важких платформ з компанією FNSS, а з ASELSAN, Best Grup, Elektroland ve HAVELSAN – середніх платформ. Разом з тим, на заході також були присутній й інші компанії, які є виробниками легких та середніх роботизованих платформ.

Читайте також: Туреччина впевнено нарощує експорт оборонної продукції, який може досягти в цьому році 3 млрд доларів США