xcounter
#

Стало відомо, навіщо Уруський поїхав до Туреччини

1590
Олег Уруський та Ісмаіл Демір підписали меморандум про співпрацю
Олег Уруський та Ісмаіл Демір підписали меморандум про співпрацю

Оборонно-промислові відомства України та Туреччини підписали меморандум про співпрацю

26 серпня 2020 року Міністерство стратегічних галузей промисловості України та Державне агентство з питань оборонної промисловості Турецької Республіки підписали Меморандум про співробітництво. Документ був візований в рамках візиту української делегації до Туреччини.

Як повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook Віце-прем’єр-міністр - Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, 26 серпня 2020 року відбулася зустріч з Головою Державного агентства з питань оборонної промисловості Турецької Республіки (SSB) Ісмаілом Деміром та керівництвом провідних оборонно-промислових підприємств Туреччини.

Читайте також: Делегація Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України з першим візитом за кордоном: стало відомо де

"Обговорили шляхи подальшої співпраці в аерокосмічній та агропромисловій сферах. Мала місце достатньо плідна та конструктивна розмова. За підсумками зустрічі підписали Меморандум про співробітництво між Міністерством стратегічних галузей промисловості України та Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки" – зазначив віце-прем’єр-міністр.

Нагадаємо, в період 26 по 29 серпня 2020 року проходить офіційний візит української делегації на чолі Віце-прем’єр-міністром - Міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олегом Уруським до Турецької Республіки

Відповідно до програми візиту, делегація проведе в Анкарі та Стамбулі офіційні зустрічі із високопосадовцями Туреччини, керівниками підприємств та організацій оборонно-промислового комплексу.

До складу української делегація на чолі з Віце-прем’єр-міністром - Міністром з питань стратегічних галузей промисловості України увійшли представники Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерства оборони України, ДК "Укроборонпром", ДК "Укрспецекспорт" та підприємств авіакосмічної галузі України.

Українська делегація також ознайомиться із виробничими потужностями авіакосмічної корпорації "ТАІ", компаній "Roketsan", "Aselsan", "Baykar Makina" та ін.

Читайте також: Олег Уруський: розробка державної політики та боротьба з хаосом у промисловості