xcounter
#

Стало відомо, яку підготовку проходять військові КНДР в РФ перед відправкою на фронт

1595
Епізод з тренувань у КНДР
Епізод з тренувань у КНДР

Ця підготовка доволі стисла, до трьох тижнів та розкриває, як саме Кремль планує пустити в дію війська з КНДР

Підрозділи армії КНДР, які зараз перебувають у РФ та готуються до бойових дій, проходять додаткову бойову підготовку. Про її зміст Defense Express розповіли власні джерела у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Мова йде про загальновійськову підготовку, також північнокорейських військових вчать російським командам, проводять злагодження, ознайомлюють з російським озброєнням та військовою технікою. З цього можливо зробити декілька додаткових висновків.

Читайте також: Супутник показав активну розконсервацію в Росії БРДМ-2, частину з яких ремонтують на Далекому Сході

По-перше, рівень реальної підготовки військових з КНДР був визнаний російськими командувачами таким, що потребував проведення базової підготовки. Навіть попри те, що КНДР направила бійців сил спеціальних операцій, про що повідомила розвідка Південної Кореї.

По-друге, вивчення російських команд та їх виконання за російськими настановами може означати плани застосування цих підрозділів у "одному строю" з російськими та під російським керівництвом. Це замість сценарію, за яким з військ КНДР був би сформований умовний "експедиційний корпус", якому була б виділена відповідна ділянка фронту зі збереженням внутрішньої ієрархії та без перепідпорядкування.

Варто додати, південнокорейська розвідка дослідила, що перші військові з КНДР були переправлені до РФ ще 8 жовтня. Водночас на фронті, а перший район їх розгортання, за даними ГУР МОУ, Курська область, вони мають опинитись до 1 листопада. Тобто весь курс додаткової підготовки північнокорейських військових у РФ може складати до 3 тижнів.

Також джерела у ГУР МОУ зазначили, що мова йде лише про перекидання живої сили з КНДР, без власної техніки та озброєння. Таким чином мова йде про реальну торгівлю "гарматним м'ясом", яка ризикує перетворитись на систематичну та вирішити одну з російських проблем - нестачу живої сили.

Читайте також: Чим Ізраїль складає багатоповерхівки, як карткові будиночки (відео)