xcounter
#

ССО ведуть "рейкову війну", під носом окупантів підірвали стратегічний міст на Сєвєродонецьк (відео)

11663
Бійці Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, ілюстративне фото довоєнних часів
Бійці Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, ілюстративне фото довоєнних часів

Так наші спецпризначенці розвіяли міф про те, що армія РФ начебто вміє для наступу використовувати залізницю

Генеральний штаб Збройних Сил України розповів, що Сили спеціальних операцій України у взаємодії з іншими силами продовжують вести війну в тилу ворога, щоб "обрізати йому шляхи постачання. Зокрема, наші спецпризначенці підірвали стратегічно важливий залізничний міст між містами Рубіжне та Сєвєродонецьк. Ця вдала атака стримує наступ орків на Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Підірваний залізничний міст – двоколійний, теоретично за добу по ньому можуть пройти до 20 пар поїздів, це мінімум 50 тисяч тонн вантажу на добу. Саме тому підірвати цей міст було стратегічно важливо.

Читайте також: Партизани знайшли новий спосіб "рейкової війни" в тилу окупантів (фото)

Наші спецпризначенці та інші сили змогли закласти вибухівку буквально по центру кожного з перегонів цього моста. Це означає, що рашисти не зуміли організувати бодай якусь охорону стратегічно важливого об’єкта, що потрапив їм у руки.

Так наші ССО змогли у всіх сенсах розвіяти популярний до війни міф про те, що армія РФ начебто уміє використовувати залізничний транспорт для ведення наступальних дій. Хоча, на хвилиночку, до війни залізничні війська рашистів налічували 40 тисяч "багнетів".

Російські "залізничні війська" імітують перед начальником Генштабу армії РФ Герасимовим, що начебто вміють наводити залізничні переправи під час наступу, фото з відкритих джерел
Читайте також: УЗ говорить, що росіяни забрали геть свої бронепоїзди з України