xcounter
#

США передали Україні військової допомоги на 25 млн доларів (фото)

405
Військова допомога США Збройним силам України
Військова допомога США Збройним силам України

Український "Відділ оборонного співробітництва" отримав чергову партію військової допомоги від Уряду Сполучених Штатів Америки

США передали військову допомогу Збройним силам України загальною вартістю понад 25 мільйонів доларів для використання у зоні ООС. В перелік входять пристрої нічного бачення, тепловізори, рації та медичне обладнання, повідомило Посольство США в Україні.

"Попри COVID-19, ми продовжуємо надавати Україні допомогу в галузі безпеки! Цього тижня Відділ оборонного співробітництва отримав пристрої нічного бачення, тепловізори, рації та медичне обладнання загальною вартістю понад 25 мільйонів доларів для використання у зоні ООС", - відзначили в прес-службі Посольства.

Читайте також: ​Україна закупить у США три великих партії озброєння до кінця 2020 року, а також отримає кораблі Mark VI
Військова допомога США Збройним силам України
Військова допомога США Збройним силам України

"США рішуче стоять на боці України у підтримці її суверенітету та територіальної цілісності перед лицем російської агресії", - додали американські дипломати.

Варто нагадати, що попри неодноразові заходи з надання Урядом США військової допомоги для захисту від агресії РФ на сотні мільйонів доларів, Україна також почала й закупівлю необхідного озброєння за власний кошт. Зокрема, за словами посла України в США Володимира Єльченко, у цьому році Україна планує замовити та отримати з США три великих партій озброєння для Збройних сил.

Читайте також: ​Зброї на 22,7 млрд грн для армії України: що купить Міноборони у 2020 році