xcounter
#

Спецпризначенці ЗСУ показали, як HIMARS вполював ворожий ЗРК (відео)

2902
Знищений російський ЗРК "Оса", фото ілюстративне
Знищений російський ЗРК "Оса", фото ілюстративне

HIMARS в руках українських військових знищив черговий російський ЗРК

Командування Сил спеціальних операцій ЗС України оприлюднило відео з ураження зенітного ракетного комплексу "Оса" російського окупаційного війська, який виявили на Південному напрямку оператори розвідувального БПЛА з 73-го морського центру ССО.

"Незважаючи на погану видимість, [розрахунок БПЛА] виявив зенітно-ракетний комплекс "Оса", що його противник застосував проти українських військ", — відзначають у ССО.

Читайте також: ЗСУ з HIMARS знищили російський Ми-8 прямо у полі: і знову без дронів не обійшлось (відео)

Координати ворожої цілі розвідники передали ракетно-артилерійському підрозділу нашого війська, які для ураження ворожого ЗРК використали ракетний комплекс HIMARS.

"Унаслідок вогневого ураження зенітно-ракетний комплекс противника знищено вщент", — стверджують у Командуванні Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Згідно з даними порталу Oryx, усього рашисти втратили 19 одиниць своїх ЗРК "Оса", йдеться про зафіксовані на фото чи відео випадки ураженої, пошкодженої покинутої чи трофейної техніки.

Раніше кадри роботи ракетної системи HIMARS публікували у Сухопутних військах ЗСУ. "Реактивний артилерійський комплекс HIMARS ефективно нищить техніку і живу силу противника по всій лінії фронту. Екіпажі постійно в очікуванні, щойно зʼявляється ворожа ціль - лічені хвилини на завантаження та виїзд на вогневу позицію", — відзначають у СВ ЗСУ.

Читайте також: Рашисти поставили ПЗРК на "Тигр", назвали це "Гибка-С" та начебто відправили на фронт