xcounter
#

Спецпризначенці ЗСУ готуються до протидії терористам у гірській місцевості (фото)

3911
Спецпідрозділ Центру спецпризначення та протидії терактам Військової служби правопорядку ЗСУ під час навчань у гірській місцевості
Спецпідрозділ Центру спецпризначення та протидії терактам Військової служби правопорядку ЗСУ під час навчань у гірській місцевості

В навчаннях залучені бійці одного з підрозділів Центру спецпризначення та протидії терактам ВСП ЗСУ

Як відзначили у прес-службі ВСП ЗС України, підготовку спецпризначенці розпочали з переміщення групи на засніженій місцевості і відпрацювання пошуку, під час яких удосконалювали свої навички в тактичних діях.

Проте, це лише перший день навчань. Надалі завдання спецпідрозділу ВСП будуть щоденно ускладнюватися.

Читайте також: Один зі спецпідрозділів ДПСУ отримав на озброєння нові штурмові гвинтівки UAR-15 (відео)
СПП

Досить цікаво виглядає й вибір стрілецького озброєння, яким оснащені військовослужбовці Центру спецпризначення на світлинах під час виконання тренувальних завдань.

СПП

Нагадаємо, на початку лютого цього року, начальник 138 Центру СПП ВСП Богдан Столярчук повідомив, що з поточного року спецпризначенці перейшли на озброєння вітчизняного виробництва.

"З цього року підрозділи (ВСП) перейшли вже повністю на комплектування озброєнням вітчизняного виробництва. Можу сказати, що це якісна зброя, тому що ми перейшли на таке озброєння як автомати ТК-6, спеціальні автомати "Вулкан" і гвинтівки вітчизняного виробника "Зброяр". А також перейшли на коротку зброю від українського виробника "Форт", - розповів Богдан Столярчук.

СПП

Судячи з відеоряду, мова йде про вітчизняний варіант АК типу bullpup "Малюк"/"Вулкан-М" виробництва приватної компанії ТОВ "Інтерпроінвест" (прийнята на озброєння у 2017 році) та снайперську гвинтівку калібру 7,62 мм UAR-10 (виробництва компанії UKROP).

СПП
СПП
СПП
Читайте також: Встигнути за 15 хвилин: Як ССО ЗСУ "ліквідували" ватажка НЗФ на Combined Resolve XIV (відео)