xcounter
#

Склад рашистів в Новоолексіївці вчинив "акт доброї волі" та зробив "бавовну" зі снарядів

6696
M142 HIMARS веде стрільбу, ілюстративне фото з відкритих джерел
M142 HIMARS веде стрільбу, ілюстративне фото з відкритих джерел

ЗСУ демонструють, що здатні знищувати логістичні об’єкти ворога на глибину в 150 км від лінії фронту

У відкритих джерелах уже з’явилась інформація про те, що вчора буквально "злетів у повітря" склад боєприпасів окупаційних військ РФ, розташований у Новоолексіївці за 150 кілометрів від лінії фронту. Очевидно, ця "бавовна" трапилась одночасно (або майже одночасно) з ураженням рашистського аеродрому в Саках, в тимчасово окупованому Криму.

Окрім самого складу, вибухнула також ворожа вантажівка Урал "Торнадо-У", що якраз перевозила боєприпаси. Відповідні фото уже виклав зокрема twitter-профіль Ukraine Weapons Tracker.

Читайте також: Бойовий дебют ОТРК "Грім", модифікований "Нептун" чи БПЛА: три варіанти ударів по Криму на рівні фантастики

З однієї сторони, ми не знаємо, наскільки важливим для самих рашистів був склад боєприпасів у Новоолексіївці. З іншої сторони, ми не знаємо, чим саме на цьому об’єкті була влаштована "бавовна", бо тут ми знову впираємось у "дерево варіантів", як у випадку з ураженням аеродрому в Саках – "Грім" чи ATACAMS, бо офіційно в нас нема ракет, здатних стріляти на дистанцію в 150 км та більше.

Втім, тут важливішим є інший момент. Збройні Сили України продемонстрували, що здатні знищувати логістичні об’єкти ворога на глибину в 150 км від лінії фронту, і відповідно – розширити "зону закритого доступу" для рашистів на "Херсонському напрямку".

Місце виконаного удару по складу БК рашистів в Новоолексіївці, фото - СтраткомЗСУ
Читайте також: ЗСУ готують плацдарм для звільнення Півдня України: які об’єкти рашистів знищено цього разу