xcounter
#

СБУ ловила "диверсантів" в Авдіївці – що відбувалось (відео)

1753
Тренування відбувалися в умовах, максимально наближених до реальних
Тренування відбувалися в умовах, максимально наближених до реальних

"Диверсанти" здійснили вибух на території підприємства. Потім намагались забарикадуватись на фермі біля Авідївки. Бійці ЦСО "А" під прикриттям снайперів та бронетехніки провели штурм будівлі. П’ятьох "терористів" було затримано, а одного – вбито

Такою була фабула заключної фази дводенних антитерористичних навчань, які силовики провели поблизу лінії зіткнення на Донбасі. Заключна фаза тренувань пройшла в прифронтовій Авдіївці.

Тренування відбувалися на головному стратегічному об`єкті міста в умовах, максимально наближених до реальних.

Читайте також: Збройні Сили показали, як будуть "проламувати" позиції противника при наступі

Участь у навчаннях взяли представники регіональних підрозділів СБУ, Збройних Сил України, штабу Об’єднаних сил, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Головною метою навчань стала перевірка та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної та терористичної загроз.

Спецпризначенці діяли під прикриттям бронетехніки

Антитерористичні навчання пройшли на Авдіївському коксохімічному заводі.

За легендою, "диверсанти" здійснили вибух на території підприємства. Потім намагались забарикадуватись на фермі біля Авідївки.

Бійці ЦСО "А" під прикриттям снайперів та бронетехніки провели штурм будівлі.

Штурм слід було вести з "ювелірною" точністю, Авдіївський коксохім - об'єкт із підвищеною екологічною небезпекою

Учасники навчань відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації "диверсантів", які за легендою навчань планували здійснити диверсію на Авдіївському коксохімічному заводі та втекти з міста.

Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів із виявлення та знешкодження умовних злочинців.

Наші спецпризначенці "піймали у приціл" російських диверсантів

П’ятьох "терористів" було затримано, а одного – вбито. Тренування відбулись у максимально наближених до реальних умовах.

Завдяки злагодженим діям усіх підрозділів навчань, умовні злочинці були своєчасно виявлені і затримані, наслідки їх підривної діяльності - нейтралізовано.

Навчання пройшли успішно

Як заявляють в Службі безпеки України, керівництво Штабу Антитерористичного центру СБУ детально проаналізувало кожну фазу спецоперації, відзначивши ефективність задіяних сил і засобів.

Також представникам задіяних суб`єктів боротьби із тероризмом були надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності із протидії терористичним загрозам.

СБУ готується до усіх можливих викликів у гібридній війні проти РФ
Читайте також: Відбити судно, захистити стратегічний міст та "Дніпрогес": як СБУ та тероборона антитерористичні навчання проводять