xcounter
#

Рвуть на шмаття: чергова добірка відео блискавичної роботи української арти по рашистах

20247
Рвуть на шмаття: чергова добірка відео блискавичної роботи української арти по рашистах

ЗСУ кожного дня вправно знищує ворога всіма доступними засобами

Артилерія залишається одним з основних засобів ураження противника і кожного дня українські бійці демонструють хірургічну точність та смертельну ефективність своєї роботи. Нові епізоди зі знищення армії РФ опублікувала ціла низка підрозділів.

Зокрема 30-а окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького показала роботу по БТРу противника, який намагались приховати від вогню артилерії за будівлями. В результаті - повне знищення бронемашини.

Читайте також: Понад півсотні гаубиць М777 вже в Україні, на черзі HIMARS або M270 - Washington Post

Своєю чергою 59-а окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка показала потужний вибух на позиціях армії РФ. Що саме так потужно вибухнуло невідомо. І можливо зробити лише припущення, що це були позиції ворожої артилерії та підірвались боєприпаси на ґрунті.

А на останок відео від 25-ої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади бійці якої відправили у повітря цілий КамАЗ з боєприпасами, який також намагався сховатися за будинком.

Зазначимо, що така кількість відео роботи нашої артилерії - прямий результат насичення наших підрозділів дронами, які використовуються для розвідки та коригування вогню артилерії.

Читайте також: Bayraktar TB2 відправив на дно до "Москви" два найновіших патрульних катера РФ "Раптор" (відео)