xcounter
#

​Рознесли вщент: вражаюча робота артилерії ЗСУ під Ізюмом (відео)

101820
​Рознесли вщент: вражаюча робота артилерії ЗСУ під Ізюмом (відео)

ЗСУ тримає оборону та завдає болючі удари по рашистах

Артилеристи Збройних Сил України в котрий раз доводить свою вправну майстерність, знищуючи противника прямими влучаннями.

Нове відео, яке було знято з дрона, який скоріш за все коригував вогонь, демонструє удар по бронетехніці рашистів, які тільки но збирались зайняти позицію. Зараз доволі складно визначити яка саме техніка була знищена, вказуються танки або самохідні артилерійські установки.

Читайте також: Ленд-ліз для України: що це означає для нас у п'яти фактах

Але без сумніву залишається місце подій, бо на відео є координати у системі плоских прямокутних координат, які використовують артилеристи. Їх переведення у географічні дає точні дані про місце події: 20 км на південь від Ізюма у полях між селищами Вірнополля, Нова Дмиртрівка та Дібровне.

У цих місцях зараз проходять важкі бої. Як передавав вчора Генеральний штаб ЗСУ, окупанти намагаються провести наступ якраз у цій місцевості: у напрямках Сулигівка - Нова Дмитрівка та Андріївка - Велика Комишуваха. І для просування вперед рашисти максимально щільно використовують артилерійський вогонь та бронетехніку.

Читайте також: У РФ вивели з ладу коштовну контрбатарейну РЛС "Зоопарк-1М" просто не розрахувавши висоту моста