xcounter
#

Росіяни пригнали "військову поліцію" для примусової мобілізації на окупованому Донбасі

3899
Окупанти-"космонавти", фото ілюстративне
Окупанти-"космонавти", фото ілюстративне

Рашисти уже встигли запровадити "прайс" для "відкупу" - 5 тисяч рублів для "домовитись на місці", або ж 75 тисяч рублів – "домовитись в комендатурі"

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що рашисти на окупованому Донбасі практично вичерпали "ресурс" для примусової мобілізації. Тому там припинили "медичний огляд" примусово мобілізованих, начебто – "у зв’язку з відсутністю спеціалістів". А для примусового відлову людей тепер залучена військова поліція ЗС РФ.

До цього були повідомлення, що керівництво бойовиків маріонеткових "республік" поклало при штурмі Маріуполя майже всю свою "міліцію" та "курсантів" так званої "академії МВС" в тимчасово окупованому Донецьку, мова про майже 2000 утилізованих "міліціонерів", що служили окупантам. Очевидно, саме для заміни цих утилізованих силовиків й прибули "багнети" військової поліції ЗС РФ.

Читайте також: В армії РФ пішли перестрілки між мародерами: буряти та кадирівці не поділили награбоване
Орки на окупованому Донбасі, фото з відкритих джерел

Нормативна відмова від "медичного огляду" примусово мобілізованих, очевидно, має на меті позбавити населення окупованих територій усіх можливих "лазівок", які дозволяли уникати служби в лавах окупантів. Наприклад, якщо людина має явні ознаки інвалідності, її "гребуть" у військо окупантів, і ставлять служити у тилових частинах матеріально-технічного забезпечення.

Втім, на цій історії уже виник корупційний "схематоз". Наприклад, розвідники ГУР МОУ зафіксували, що рашисти в тимчасово окупованій Горлівці уже встигли встановити "прайс" для "відкупу" від служби в лавах окупаційного війська – 5 тисяч рублів, якщо "домовився на місці", і 75 тисяч рублів, якщо "домовляєшся" уже комендатурі. "Фронтова" корупція стала одним з факторів, який привів нацистів до поразки. Будемо сподіватись, що рашистів спіткає та ж сама участь.

Орки на окупованому Донбасі, фото з відкритих джерел
Читайте також: Росіяни готують "Сирійський експрес" для своїх військ, що намагаються взяти Маріуполь