xcounter
#

"Росгвардія" в окупованому Криму починає "тактичний відступ" в Краснодар (фото)

6486
Рашистська "Росгвардія", ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистська "Росгвардія", ілюстративне фото довоєнних часів

Штабісти окупантів поспішають вивозити не тільки ноутбуки, але і запчастини до "Орланів" та вертольотів

Група "Інформаційний спротив" на своєму телеграм-каналі розповіла про таку цікаву історію. В тимчасово окупованому Сімферополі військова частина №6914 рашистів дала замовлення одному із місцевих перевізників на доставку 86 тонн вантажів із окупованого Криму до Краснодарського краю РФ. Коли наступив день виконувати перевезення, орки вирішили "кинути" перевізника, мовляв – вони знайшли "альтернативну пропозицію". Ображений підрядник виклав усі документи та скрін-шоти у відкритий доступ, і тут "випливло" найцікавіше.

Читайте також: Генштаб ЗСУ повідомив, що удари по аеродромам в окупованому Криму були здійснені далекобійними ракетами

Під позначенням "військова частина №6914" фігурує "Крымское соединение войск национальной гвардии" РФ, а за адресою "місто Сімферополь, вулиця Субхі,1" розташована будівля Центрального управління "Росгвардії" в тимчасово окупованому Криму. Відповідно, це саме штабісти "Росгвардії" почали готуватись до "тактичного відступу" із захопленого півострову до Краснодарського краю. Ну або, як ще прийнято висловлюватись у російських окупантів "до здачі сирійського нормативу по драпу".

Рашистська "Росгвардія" під час війни проти України, фото з відкритих джерел

Якщо вглянемось в список майна, яке запланували вивезти із окупованого Криму штабісти "Росгвардії", то теж побачимо багато цікавих моментів. Наприклад – що окрім цілком "штабних" речей, як телефони чи ноутбуки, або чисто "міліцейських" електрошокерів, там фігурують 10 комплектів запасних частин до безпілотників "Орлан-10". Або ж – взагалі 11 ящиків агрегатів, які використовуються в автоматах перекосу на вертольотах.

Для чого рашисти з "Росгвардії" зберігають такі дефіцитні запчастини в своєму штабі – не зовсім зрозуміло. Схоже, під час "тактичного відступу" перше, що турбує орків – як вкрадене у своїх же не згубити при втечі з тимчасово окупованого Криму.

Рашистська "Росгвардія", ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: ЗСУ захопили одразу дві рідкісні станції РЕБ армії РФ РП-377 прямо в заводській упаковці (відео)