xcounter
#

РФ намагається попри все захопити Київ та не рахується зі втратами - Генштаб ЗСУ

2550
РФ намагається попри все захопити Київ та не рахується зі втратами - Генштаб ЗСУ

Оперативний стан відбиття наступу РФ від Генштабу ЗСУ на 10:00 25 лютого

Генеральний штаб Збройних Сил України інформує про оперативний стан на 10:00 25 лютого.

Головне - ворог робить все для того, щоб захопити Київ. Після того, як задум Кремля захопити Гостомель був зірваний, а злітно-посадкова смуга знищена - основний напрям удару приходиться на Гомель-Чернигів-Київ.

Читайте також: На підступах до Херсону ворога розбито - Сухопутні війська ЗСУ

"На Сіверщині підрозділи 1 окремої танкової бригади по річці Білоус зупинили противника. Зараз ворог, отримавши гідну відсіч оборонців Чернігова, намагається обійти місто та здійснити наступ на столицю.

З цією ж метою, наступу на Київ, не рахуючись з втратами, ворог рветься на напрямку Козелець-Бровари та напрям Конотоп-Ніжин-Київ. Втрачено місто Конотоп", - йдеться у повідомленні.

На Слобожанщині в районах Харкова та Валуйків українська армія веде оборонні бої, зупинили противника та закріпились по визначеному рубежу.

На Донецькому напрямку ворог також немає успіхів. Армія РФ не змогла досягти своєї головної мети - вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

На півдні ворог зупенений на рубежі Херсон - Нова Каховка - Каховка. Зараз йдуть бої за українське місто Мелітополь.

"Угруповання Повітряних Сил здійснює відбиття повітряних ударів противника. Продовжує ведення систематичних бойових дій. Веде постійну повітряну розвідку", - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Читайте також: За добу боїв знищено понад 30 танків та до 130 ББМ окупаційних військ РФ - Залужний