xcounter
#

Рашистські Ту-22М3 таємничо зникли після "бавовни" на аеродромі "Дягилево" (фото)

13898
Рашистські Ту-22М3, ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистські Ту-22М3, ілюстративне фото довоєнних часів

Можливо, ці стратегічні бомбардувальники разом з ракетами перелетіли на інший аеродром

У відкритому доступі з’явились супутникові знімки, які вказують – після удару українського безпілотника по російському аеродрому "Дягилево" в Рязанскій області РФ звідти таємничим чином "випарувались" до 10 стратегічних бомбардувальників Ту-22М3 та "деякі інші літаки". Про це свідчать зокрема зображення, які виклав на своєму Twitter журналіст "Радіо Свобода" Максим Крутов.

Рашистський аеродром "Дягилево" після вдалої атаки ЗСУ, станом на 7 грудня 2022 року

Зокрема, на одному із знімків можемо побачити, що частина стоянок для Ту-22М3 раптом стали пустими, і це трапилось відносно недавно, там навіть снігом не встигло припорошити. При цьому пошкоджений Ту-22М3 із "побитою" хвостовою частиною також таємничо зник, хоча цей літак зараз явно не в тому стані, щоб самостійно перелетіти на інший аеродром.

Читайте також: Чому рашисти не збудували ангари для захисту своїх Ту-95МС, через що тепер страждають

На тому ж знімку в правому нижньому куті ми можемо також побачити військово-транспортний Ан-124. Такий літак рашисти могли використати для "евакуації" або ракет Х-22, або важливого аеродромного обладнання, необхідного для обслуговування стратегічних бомбардувальників на новому пункті базування.

Рашистський аеродром "Дягилево" після вдалої атаки ЗСУ, станом на 7 грудня 2022 року

Є дві версії, що пояснюють таке "зникнення" рашистських бомбардувальників. Можлива – частину з них все ж відтягнули на іншу частину аеродрому "Дягилево", і це супутник просто не "побачив". Найбільш ймовірна – рашисти вирішили відтягнути на інший аеродром базування усі свої боєздатні Ту-22М3, щоб "приберегти" для нового удару по Україні.

Нагадаємо, що до початку жовтня 2022 року основним для рашистських Ту-22М3, що обстрілювали нашу країну, був аеродром "Шайковка". Після "бавовни" незрозумілої природи по цьому летовищу росіяни перекинули свої бомбардувальники вглиб території, на ту ж авіабазу "Дягилево".

Підготовка рашистського Ту-22М3 до нічного польоту, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: "Стриж" та "Рейс", дрон-камікадзе від "Укроборонпрому" чи щось втаємничене: чим б'ють по авіабазах РФ