xcounter
#

Рашисти “змирились”, що не можуть влучити своїми ракетами “Оникс” по Одещині

21022
Пуск протикорабельної ракети П-800 комплексу "Бастион", ілюстративне фото довоєнних часів
Пуск протикорабельної ракети П-800 комплексу "Бастион", ілюстративне фото довоєнних часів

Щоб ускладнити роботу нашої ППО, росіяни відстріляли одразу 10 таких ракет в одному залпі

Сьогодні російські окупанти провели черговий масований ракетний обстріл Миколаєва.

Орки відстріляли по місту одразу 10 крилатих надзвукових ракет П-800 “Оникс” з берегових протикорабельних комплексів “Бастион”, розміщених на тимчасово окупованій частині Херсонщині. Ракети ворога влучили по об’єктам портової інфраструктури та промисловій зоні, частина упала на сільськогосподарські угіддя поблизу Миколаєва, повідомило Оперативне командування “Південь”.

Читайте також: РФ знищує наші термінали для експорту зерна ракетами Х-35 та П-800

До цього моменту росіяни використовували свої берегові протикорабельні комплекси “Бастион” для ударів по об’єктам на території Одеської області, зокрема - для ураження портової інфраструктури. До цього моменту орки відстріляли по Одещині близько 40 ракет типу П-800, але значущого ефекту досягти не змогли, через невисоку точність стрільби “Оніксів”.

Рашисти були вимушені з цим “змиритись”, і вирішили застосовувати комплекси “Бастион” для ударів по Миколаївщині. Щоб ускладнити роботу нашої протиповітряної оборони, ворог випустив одразу 10 ракет типу П-800. Удар залпу в 1-2 ракети типу “Оникс”, як показує, наші зенітники завжди відбивають цілком успішно.

Пуск протикорабельної ракети П-800 комплексу "Бастион" в тимчасово окупованому Криму, березень 2022 року, зображення з відкритих джерел
Читайте також: Росіяни знайшли "оригінальний" спосіб "утилізації" своїх надзвукових ракет "Оникс"