xcounter
#

Рашисти почали "полювання" за нашими комплексами "Нептун" та Harpoon (відео)

8258
Протикорабельний комплекс "Нептун", ілюстративне фото довоєнних часів
Протикорабельний комплекс "Нептун", ілюстративне фото довоєнних часів

Радіотехнічна розвідка у ворога безсила, тому росіянам доводиться залучати завербованих шпигунів

Співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі ворожого агента, що намагався розвідати позиції розташування комплексів протиповітряної оборони та протикорабельних ракетних комплексів ВМС України в Чорноморському регіоні.

Для контакту з "кураторами" від ворожих спецслужб зловмисник мав використовувати анонімний телеграм-канал, дані потрібно було передавати у вигляді фото або ж міток на онлайн-картах. Наступним кроком мало стати формування агентурної мережі на Одещині.

Читайте також: Росіяни вигадали нову технологію збору даних для ракетних ударів по Україні (відео)

Ця новина означає, що РФ почала "полювання" за нашими протикорабельними комплексами "Нептун" та Harpoon. Раз росіянам для такого "полювання" довелось опертись на методи агентурної розвідки, значить радіоелектронна розвідка ЗС РФ виявилась нездатною виявити позиції наших ПКР.

В одному із своїх інтерв’ю міністр оборони Олексій Рєзніков розповідав, що на уже знищених "вишках Бойка" стояла апаратура радіоелектронної боротьби для протидії нашим "Нептунам". Але схоже, що разом із вишками на дно пішла й радіотехнічна апаратура росіян, що мала би слідкувати за переміщеннями наших мобільних протикорабельних комплексів.

Запуск ракети Harpoon Block II із берегового протикорабельного комплексу HCDS, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: СБУ "врятувало" надефективні ЗРК С-300, що нищили "Калібри" над Дніпром