xcounter
#

Рашисти "лататимуть" рейки, які "заважають" перекидати танки з окупованого Криму

9740
Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm
Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm

Колія не дозволяє пропускати ешелони на одразу 50 одиниць бронетехніки, цю проблему окупанти вирішуватимуть за допомогою "залізничних військ"

Одразу із декількох джерел Defense Express став відомим такий цікавий факт. Орки в тимчасово окупованому Севастополі відправили на тимчасово окуповані районі Півдня України відновлювальний поїзд, до якого причеплено 8 платформ із рейками та шпалами.

Точне місце прибутття цього ешелону не розкривається, що вказує – для робіт по залізничній інфраструктурі росіяни збираються використати лише свої "залізничні війська".

Читайте також: Окупанти хочуть "замаскувати" доставку залізницею Т-62 із Криму в Мелітополь
Залізничні війська рашистів та відновлювальний поїзд, ілюстративне фото довоєнних часів

Якщо проаналізуємо цей факт, то побачимо наступне. Раз окупанти причепили лише 8 платформ з рейко-шпальною сіткою, значить вони збираються "латати" відносно невелику ділянку колії, максимум до 5 кілометрів.

Далі давайте звернемо увагу на такий факт. Після окупації росіянами Криму в 2014 році "у сірій зоні" опинились дві ділянки залізниці, які зараз мають стратегічне значення для орків – станція Вадим – станція Армянськ (7 км), та станція Сиваш – станція Солоне Озеро (близько 10 кілометрів). По зрозумілим причинам, ніхто ці колії ремонтувати не збирався, аж поки Крим знову не стане українським.

Ешелон ворожих танків Т-72Б в тимчасово окупованому Мелітополі, першоджерело - телеграм-канал "Диванно-штурмовая бригада"

І самі окупанти, коли вторглись на Південь України, не «переймались» станом залізниць, які взялись використовувати для своїх воєнних потреб. Поки не побачили, що із-за поганого стану колій з їх бронепоїздом в Мелітополі ледь не сталась "бавовна". А розконсервовану в тимчасово окупованому Криму бронетехніку доводиться перекидати ешелонами менш ніж на 50 одиниць бронетехніки, наприклад – "порцією" в 31 танк Т-62 та 11 БМП-1 на Херсонський напрямок, та "порцією" в 35 одиниць Т-62 та БМП-1 на Запорізький напрямок.

Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm

Але тут не варто виключати, що з відновлювальним поїздом росіян, що має "прискорити" доставку танків з тимчасово окупованого Криму, теж може трапитись якась "бавовна", завдяки славетним мелітопольським партизанам.

Читайте також: Окупанти знімають зі зберігання сотні одиниць ОВТ, у тому числі танки Т-62 та Т-80