xcounter
#

Рашисти екстрено посилюють південне угрупування від Мелітополя до Маріуполя ціною послаблення інших напрямів

9821
Рашисти екстрено посилюють південне угрупування від Мелітополя до Маріуполя ціною послаблення інших напрямів

РФ починає посилювати південний напрям, перекидає додаткові БТГр, звозить боєприпаси та паливо

Командування армією РФ здійснює посилення свого південного угрупування на сухопутному коридорі до тимчасово окупованого Криму вдовж Азовського моря. Мова йде про оперативне розгортання додаткових батальйонних тактичних груп, які знімаються з інших напрямів.

Про це пише один з учасників спільноти "Інформаційний Спротив" Костянтин Машовець, який доволі детально розписав сили та місця зосередження нових підрозділів противника.

Читайте також: Рашисти бідкаються, що американські фахівці дізнаються всі секрети їхнього новітного Т-90М "Прорыв"

За наведеними даними на ділянці від Кам'янського (західний край) до Володимирівки (східний край) нарощується угрупування, яке вже налічує 18-20 "умовних" батальйонно-тактичних груп. Зазначимо, що мова йде про умовну ділянку фронту довжиною, "по прямій", 160 км.

До нього доєднались підрозділи 5-ої загальновійськової армії РФ, зокрема були помічені дві БТГр зі складу її 127-ї мотострілецької дивізії, які були зняти з Харківського напряму за тиждень до початку контрнаступу ЗСУ. Зараз триває пересування ще дві БТГр 41-ої загальновійськової армії зі складу 74-ї та 35-ї мотострілецької бригади, можливо туди ж перекидається БТГр від 55-ї мотострілецької бригади.

Останні перелічені підрозділи були якраз з півночі та, за логікою, мали діяти у районі Лиману, Кремінної та Рубіжного, але перебіг контрнаступу ЗСУ не спричинив зміну планів командування РФ щодо їх перекидання. Також, як пише оглядач, через Токмак, Чернігівку та Семенівку з півдня противник активно підтягує додаткові обсяги боєприпасів та палива.

Читайте також: Путіну мало "часткової мобілізації", набиратиме і "козаків" по "самомобілізації"
ТЕГИ Війна