xcounter
#

Рашистам не вдалося дізнатися, як саме "натівська" зброя потрапляє до ЗСУ

6415
Рашистам не вдалося дізнатися, як саме "натівська" зброя потрапляє до ЗСУ

Поки ЗСУ нищать склади боєприпасів та штаби окупантів, рашисти безрезультатно шукають, як саме зброя від союзників їде на передову

Рашисти хотіли за допомогою серії масштабних диверсій "відрізати" деякі шляхи постачання натівської зброї Україні – контррозвідці Служби безпеки України вдалося затримати диверсанта.

Так, під час багатоетапної спецоперації у Чернівцях було затримано чоловіка з паспортом України, який перебував на агентурному зв’язку спецслужб так званої "ДНР" та тривалий час перебував на "консервації" в одній з країн Близького Сходу.

Диверсант мав розвідати дані щодо транспортних каналів постачання озброєння та військової техніки для Збройних Сил України, а також щодо розташування запасів пального та дислокацію підрозділів ЗСУ на Буковині.

Завдяки цим розвідданим ворог планував здійснювати диверсії, зокрема й влаштувати вибухи на залізниці та логістичних складах.

А поки СБУ ловить ворожих диверсантів, Збройні Сили України демонструють справжній майтер-клас із високоточних ударів по тилах армії РФ, знищуючи штаби на центри управління, а також накриваючи склади боєприпасів.