xcounter
#

Путін визнав "ДНР" та "ЛНР": на окуповані території вводяться війська РФ (оновлено)

Путін визнав "ДНР" та "ЛНР": на окуповані території вводяться війська РФ (оновлено)
3926

РФ має намір офіційно визнати окуповані нею окремі території Луганської та Донецької області незалежними державами

Володимир Путін надвечір 21 лютого 2022 року, після майже годинного виступу, підписав наказ о визнанні окупованих території "ДНР" та "ЛНР" незалежними державами та уклав з ними договір про "дружбу, співробітництво та взаємодопомогу".

Також він вимагає від Києва "припинити бойові дії" проти цих "країн".

Читайте також: Навчання російських стратегічних сил "Гром-2022": що там було та чого не було

Згодом було оприлюднено і текст указів, які містять у собі розпорядження на території окупованих "ДНР" та "ЛНР" сами російської армії "забезпечити функції з підтримання миру".

указ днр и лнр путин

Офіційної позиції Путіна щодо кордонів в яких визнаються "ДНР" та "ЛНР" - не оголошено. До цього він провів засідання Ради національної безпеки РФ, на якому проговорювалось питання визнати так звані "ДНР" та "ЛНР".

Все засідання проходило у досить нервовому ключі пошуку виправдань

У результаті засідання рішення про визнання окремих території Луганської та Донецької області, які зараз окуповані РФ, незалежними державами було підтримані всіма членами російського радбезу.

Офіційним приводом провести це засідання стало, мовою Кремля, "критичне становище на Донбасі", наявність на окупованих РФ територіях Донецької та Луганської області "850 тисяч громадян РФ", а також "невиконання Україною" мінських домовленостей.

Загалом засідання, яке видавалось за "прямий ефір", але, судячи з усього, йшло у записі, пройшло у ключі виправдовування рішення кожним з доповідачів.

Час на годинниках міністра оборони РФ Сергія Шойгу на години відрізняється від часу "прямого ефіру" (навіть з урахуванням часових поясів)

На ньому пролунали майже всі фейки, які Російська Федерація створювала упродовж останніх років, включно з "геноцидом российского населения, православия и славянизма бандеровским режимом".

Також були проведені аналогії із визнанням РФ Південної Осетії, війною РФ проти Грузії у 2008 році, які у Кремлі вважають своєю глобальною геополітичною перемогою.

Під час засідання громадянам Російської Федерації було повідомлено, що всі ризики із введенням проти їхньої країни санкцій - прогнозовані та "не будуть мати впливу на їх добробут".

Читайте також: ​РФ перекинула десантні кораблі в Азовське море та "закрило небо" в акваторії
ТЕГИ Війна