xcounter
#

Пропагандони РФ готують у Маріуполі провокацію, щоб "перебити" Різанину у Бучі - СБУ

3855
Пропагандони РФ готують у Маріуполі провокацію, щоб "перебити" Різанину у Бучі - СБУ

Кремль вже розробив декілька сценаріїв кривавих фейків

Оточений Маріуполь може стати місцем масштабної провокації Кремля ціль якої - звинуватити Україну та "перебити" інформаційний потік новин про Різанину у Бучі, які влаштували російські нелюди.

Як попереджає Служба Безпеки України, окупанти планують зібрати в одному місці тіла маріупольців, убитих самими ж росіянами, та представити їх, як масових жертв українських військ. Судячи з усього, у Кремлі дійсно вваєють, що хтось у світі ще може повірити російським пропагандонам, які зараз намагаються знати з росіян провину у кривавих воєнних злочинах.

Читайте також: Розрахунок ПТРК "Стугна" майстерно знищив у польоті найновіший вертоліт Ка-52 рашистів (відео)

Водночас у Генштабі РФ вже готуються маскувати свої злочини проти мирного населення у Маріуполі. Це слідує з заяви військового злочинця Михайла Мізінцева, який зараз займає посаду начальника Центрального командного пункту Генштабу ЗС Росії.

"За останні дві доби частина бойовиків чисельністю від 150 до 200 осіб, використовуючи гуманітарні коридори, переодягнувшись у цивільний одяг, дезертирувала з міста. І розрізненими групами по 10-15 осіб пересувається в запорізькому напрямку. За сьогоднішню ніч 93 з них ліквідовані, місцеперебування інших встановлено. Питання їхнього знищення - це питання короткого часу", - заявив Мізінцев.

Тобто в армії РФ повідомили, що вбивають людей без зброї у руках, у цивільній одежі. І продовжать це робити.

Читайте також: Кількість протитанкових систем в Україні скоро дійде до 10 одиниць проти одного танка РФ
ТЕГИ Війна