xcounter
#

Пригожин наказав - у Держдумі виконали: у РФ хочуть заборонити називати зеків - зеками

4512
Пригожин наказав - у Держдумі виконали: у РФ хочуть заборонити називати зеків - зеками

Ватажок "ЧВК Вагнер" так активно "тягне ковдру" на себе, що єдине питання - а чи живий ще Путін

У Держдумі РФ вже підгодовували правки до адміністративного та кримінального кодексів з метою посилити відповідальність за "дискредитацію учасників бойових дій" включно із "добровольцями" та "добровольчими організаціями, які сприяють збройним силам РФ". Під останнім пунктом у РФ й легалізована "ЧВК Вагнер".

Проєкт підготовлено у комітеті російського парламенту з безпеки та протидії корупції, про що повідомив його очільник Піскарьов [Пискарев], а розпорядження щодо розробки правок віддав голова парламенту Володін. І це рішення було наслідком звернення ватажка "Вагнер" Пригожина, який наприкінці січня виступив з "пропозицією" заборонити публікації будь-якої "негативної інформації про добровольців у зоні спецоперації, включно з колишніми засудженими".

Читайте також: Смачна ціль для "бавовни" лише у 100 км від кордону з Україною: авіабаза у Курську, яку рашисти активно використовують (супутникові знімки)

Також він зазначив, що цю норму необхідно "опрацювати у терміновому порядку", а строк покарання визначити у межах до п'яти років. Таким чином Пригожин віддав наказ, який був опрацьований російськими депутатами лише за два тижні.

пригожин
Пригожин активно будує свою політичну драбину з трупів зеків

З великою долею вірогідності відповідні правки будуть найближчим часом вже розглянуті, а після цього мають бути підписані Путіним. І все це дуже схоже на те, що Пригожин вкрай активно починає "тягнути ковдру" політичної боротьби на себе.

Більше того, ватажок "ЧВК Вагнер" вже встиг фактично почати "передвиборчу" компанію доволі знаковим для Путіна шляхом - покатався на бойовому літаку, в цьому випадку на фронтовому бомбардувальнику Су-24. Аналогічний елемент створення свого піару пережив й теперішній власник Кремля у 2000 році, який за тиждень до виборів полетів до Грозного на винищувачі Су-27УБ.

Пригожин Путін
Пригожин зразка 2023 року, Путін - 2000 року

І єдиним питанням залишається чи "проковтне" Путін й це, або ризикне ліквідувати свого очевидного конкурента.

Читайте також: На складах в Європі стоять ще гірші танки, аніж Leopard 1, і їх також намагаються продати ЗСУ