xcounter
#

Повітряні Сили підбили "повітряний штаб" ворога, що міг управляти військами окупанта на Донбасі

10896
Літак-ретранслятор Ил-22 ворога, що може виконувати роль повітряного командного пункту, фото ілюстративне
Літак-ретранслятор Ил-22 ворога, що може виконувати роль повітряного командного пункту, фото ілюстративне

Також офіційно підтверджено, що учора під Ізюмом "долітався" новітній Су-35С рашистів

Повітряні Сили Збройних Сил України за вчора, 3 квітня, знищили або уразили 9 повітряних цілей противника. Найбільш "цінний" у цьому переліку екземпляр – літак-ретранслятор Ил-22.

Повідомляється, що цей літак підбито, відбулась розгерметизація кабіни, "борт" виконав посадку на аеродромі в російському Ростові. Про це йдеться у повідомленні Командування ПС ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Росіяни кинули "Бук", тепер цей ЗРК допоможе закрити небо над Україною

Літак Ил-22 окрім всього іншого може виконувати роль повітряного командного пункту. Можемо додати факт, що підбитий "борт" сів саме в Ростові. І з цього зробити висновок, що Повітряні Сили України учора підбили саме "повітряний штаб" угрупування ворога на Донбасі.

Також варто звернути увагу, що Командування ПС ЗСУ підтвердило той факт, що учора під Ізюмом було збито саме новітній винищувач рашистів Су-35С.

Тим більш, у цьому епізоді знищення орків є своя іронія- фото у відкритому доступі вказують, що "приземлений" Су-35С летів із протирадіолокаційною ракетою Х-31, очевидно для виконання завдання по боротьбі з нашою ППО.

Але наші воїни протиповітряної оборони виявились спритніші, тому орк-пілот Су-35С буквально "долітався".

Схоже, росіяни таки перекинули свої Су-35С із аеродромів у Білорусі на свої летовища в прикордонних з Україною районах, фото ілюстративне
Читайте також: Під Ізюмом долітався Су-35 рашистів, орк-пілот втікти не зміг (фото)