xcounter
#

Посилити оборону: Roketsan вперше представляє свою нову систему ППО Levent

2009
Система ППО Levent від компанії Roketsan
Система ППО Levent від компанії Roketsan

Турецький комплекс протиповітряної оборони Levent матиме дві версії

Турецька компанія Roketsan вперше продемонструє свою нову систему протиповітряної оборони Levent на виставці IDEF-2021, що проходить у Стамбулі з 17 по 20 серпня, повідомляє видання Defence Turk.

"Ми представляємо нашу систему Levent на IDEF-2021, яка забезпечить щільну протиповітряну оборону наших кораблів", – зазначає генеральний директор компанії Roketsan Мурат Ікінджі.

Читайте також: IDEF-2021: чому Україна та Туреччина приречені на збройову дружбу. Ч.1

Як стверджує Ікінджі, у комплексу ППО Levent буде дві версії: "Перша конфігурація з використанням оптико-електронної та радіолокаційної систем на кораблі. Друга конфігурація використовуватиме власні системи для наведення на ціль".

ППО Levent Roketsan
Cистема ППО Levent на виcтавці IDEF-2021

Виставка IDEF-2021 пройде у виставковому центрі TÜYAP з 17 по 20 серпня ц. р. під патронатом адміністрації президента Туреччини, за організаційної підтримки міністерства національної оборони Турецької Республіки та виставкової організації TÜYAP. За уточненими даними, цього року очікується участь в заході понад 1 236 компаній, в тому числі 536 турецьких. У виставці також планується участь 154 делегацій з 79 країн Світу.

Нові бронемашини на IDEF-2021, Defense Express

Інформаційно-консалтингова компанія "Діфенс Експрес" є партнером спеціалізованого видання IDEF DAILY Міжнародної оборонної виставки IDEF-2021 і висвітлюватиме хід заходу та участь в ньому українських підприємств.

Раніше Defense Express розповідав про те, які ж саме озброєння українські підприємства представлять на виставці в Туреччині.

Читайте також: У вівторок розпочнеться IDEF-2021– які нові бронемашини будуть представлені