xcounter
#

По другому колу: ЗСУ знову ліквідували командира 12-ої інженерної бригади РФ

19674
По другому колу: ЗСУ знову ліквідували командира 12-ої інженерної бригади РФ

У 12-ої інженерної бригади РФ знову "задвухостили" комбрига

Збройні Сили України продовжують ліквідовувати командирський склад армії РФ. Але це перший випадок, коли наші бійці вже пішли по другому колу.

Справа в тому, що командира 12-ої окремої інженерної бригади знову ліквідовано. У середині березня у "вантаж 200" перетворився полковник Сергій Порохня, а днями у Муромі поховали новопризначеного на цю саму посаду командира бригади полковника Дениса Козлова.

Читайте також: Ворожі ЗРК "Бук" хотіли сховатися, але "зустрілися" з артилерією ЗСУ (відео)

Таким чином між знищенням двох комбригів у одній той самій бригаді пройшло приблизно два місяці. Можливо зробити вкрай обережне припущення, що Сергій Порохня та Дениса Козлова були ліквідовані при форсуванні однакової водної перешкоди - Сіверського Донця. Перший, у березні, у районі Ізюма, другий - у квітні у районі Білогорівки.

Також зазначимо, що під час переправи через Сіверський Донець був знищений начальник інженерних віск Західного військового округу полковник Микола Овчаренко. З повним списком ліквідованих командирів армії РФ можливо ознайомитись у окремій публікації.

Читайте також: Після зустрічі з ЗСУ від 74-ої бригади РФ залишилось п'ять танків: всі батальйони розбито її відводять з України
ТЕГИ Війна